Į zoologijos sodą Kaune atvykusi lankytoja nustebo – taupykit savo laiką – Kas vyksta Kaune

Į zoologijos sodą Kaune atvykusi lankytoja nustebo – taupykit savo laiką

Lrytas.lt / Lankytoja 2024/06/16 13:52
/ Lrytas.lt skaitytojos nuotr.

Savaitgalį su šeima pagaliau išsiruošėme aplankyti atsinaujinusį Kauno zoologijos sodą. Ilgai labai su vaikais laukėme šio vizito, tačiau gyvename kitame mieste, todėl išvyką susiorganizavome tik prasidėjus vasarai.

Atvykome į Kauną šeštadienį apie pietus, kaip turbūt ir dar pusė Lietuvos. Kai pamatėme eilę prie įėjimo, net akys išsprogo. Nesusiprotėjau kažkaip nufotografuoti iš karto, tik jau eidama pro vartelius nuspaudžiau kadrą įrodymui, kad nemeluoju ir nepagražinu.

Norint įsigyti bilietus, žmonėms prie kasos turbūt reikėjo kokią valandą laukti! Kol paklaidžiojom aplink, kol radom vietą, kur pasistatyti automobilį, bilietus nupirkau internetu. Ir į zoologijos sodą patekome pro vartelius per sekundę, be jokių eilių.

Nelabai suprantu, ar žmonės nesusiprotėjo, kad galima bilietus įsigyti ir internetu, ar grynais visi tik turėjo, bet tikrai pagailo kaitroje laukusių lankytojų.

Tai norisi pranešti visiems susiruošusiems, kad žinotų ir kiti – nebūtina stovėti eilėse prie kasos, šais laikais galima įsigyti bilietus internetu ir per minutę įeiti. Taupykit savo laiką įspūdžiams ir kojas patausokit. Nes pamatyti zoologijos sode tikrai yra ką, užtruksite ne vieną ir ne dvi valandas tikrai!

Tiesa, tęsiant temą apie bilietus, prieš tai dar teko girdėti nusiskundimų, kad esą labai brangūs bilietai. Mes už du suaugusius ir vaiką sumokėjome 37,50 Eur. Manau, kad tai labai normali kaina, nes picą šeimynai užsakyti kainuoja brangiau…

Ar besipiktinantieji mano, kad poros eurų pakanka liūtams, žirafoms, raganosiams, gepardams, vilkams, lapėms, avijaučiams, lamoms, skruzdėdoms ir kitiems „gyvūnams išmaitinti, jų narvams prižiūrėti, jų sveikata pasirūpinti, o kur dar visą zoologijos sodą prižiūrintys žmonės, taigi jie irgi ne savanoriauja, o darbus už atlygį dirba.

Bent jau kol kas zoologijos sodas atrodė tikrai prižiūrėtas. Visi narvai švarūs, jokių gyvūnų išmatų ar kitokio nemalonaus kvapo nebuvo. Pasijutom kaip užsienyje.

Tiesa, ne visus gyvūnus pamatėme, nes kai kurie buvo pasislėpę ir miegojo. Bet šitai turbūt kaip loterijos bilietas.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA