Startuoja S. Dariaus ir S. Girėno aerodromo sezonas – pramogos ant žemės ir ore – Kas vyksta Kaune

Startuoja S. Dariaus ir S. Girėno aerodromo sezonas – pramogos ant žemės ir ore

/ Organizatorių nuotr.
/ Organizatorių nuotr.

Kaune – S. Dariaus ir S. Girėno aerodrome, šį sekmadienį, birželio 16 dieną, miesto gyventojai ir svečiai kviečiami į nemokamą sezono atidarymo šventę.

Vasarai lepinant gerais orais, o pilotams aplinką paruošus naujam etapui, asociacija Pilotai.lt kartu su S. Dariaus ir S. Girėno aerodromo komanda ruošia renginį, kurio metu bus atvertos visos aerodrome teikiamos pramogos – galimybė išvysti daugybę skirtingų orlaivių, susipažinti su informaciniais pilotų mokyklos, lėktuvų ir skraidymo pagrindais Lietuvoje bei Europoje, besimėgaujant neįprasta galimybe leisti laiką ant pakilimo tako.

Pilotai.lt organizacija, kurios aviacinės šaknys siekia 1975 metus, nori pasidalinti tuo, ką pavyko sukaupti trim šeimos kartoms.

„Siekėme sukurti visiems prieinamą progą pažinti orlaivius ir skraidymo kultūrą kartu su draugais ar šeima maloniai leidžiant laiką neįprastoje erdvėje.

Dažnai tai atrodo neprieinama sritis, todėl norime sumažinti šią atskirtį ir sezono atidarymą švęsti su visais, kuriems šie toliai artimi“, – dalinasi Pilotai.lt asociacijos vadovas Lukas Liekis.

/ Organizatorių nuotr.
/ Organizatorių nuotr.

Organizatoriai šią atvirų durų dieną pabrėžtinai skiria šeimoms, todėl erdvėje suprojektuotos vaikų žaidimų zonos, batutai ir kitos, mažuosius džiuginančios detalės. Kartu su artimais ir draugais, lieka tik pasirūpinti pledu, nes renginio metu maistą ruoš įvairiarūšiai maisto furgonai.

„Tai sekmadienio iškyla ant aerodromo žemės ir ore. Juk sezono atidarymo šventė skirta tam, kad pademonstruotume naują požiūrį, tad šiais metais esame išsikėlę tikslus su skraidymu supažindinti mažuosius ir brandžius“, – dalinasi aerodromo komandos vedlys.

Šventė prasidės 16.00 val., Karo aviacijos g. 20, įvažiavimas per Europos prospektą 121.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA