„BMW“ bandymas „įlįsti“ vos nesibaigė baisiu susidūrimu (papildyta) – Kas vyksta Kaune

„BMW“ bandymas „įlįsti“ vos nesibaigė baisiu susidūrimu (papildyta)

Kauniečiai pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame užfiksuotas Neries krantine važiuojantis baltas „BMW“ automobilis. Kiti vairuotojai liko šokiruoti, kai į kitą eismo juostą norėjęs persirikiuoti „BMW“ vairuotojas nesuvaldė automobilio ir pradėjo slysti bei galiausiai atsidūrė priešpriešinėje eismo juostoje.

„Kvailas BMW vairuotojo manevras galėjo baigtis nelaimingai. Staigus manevras, užkišant už jo važiuojančiam automobiliui. Nevaldomas automobilis iššoko priešpriešais, sukeldamas pavojų priešais atvažiuojančiam automobiliui, kuris spėjo sustabdyti.

Tada, kaip niekur nieko, įvažiavo į antrą juostą ir kilo ant Varnių tilto, ką galėjo padaryti nemanevruodamas iš pirmos juostos“, – komentavo vaizdo įrašą atsiuntęs kaunietis.

Pagal ANK 420 str. 1 d. Transporto priemonių vairavimas vienu metu ar paeiliui padarant kelis grėsmę eismo saugumui keliančius eismo taisyklių pažeidimus, lenkimas vietose, kuriose pagal Kelių eismo taisykles draudžiama lenkti <…> pavojingą situaciją sukėlęs (t. y. privertęs kitus eismo dalyvius staigiai keisti judėjimo greitį, kryptį arba imtis kitokių veiksmų savo ar kitų žmonių saugumui užtikrinti) Kelių eismo taisyklių pažeidimas, tokią pat pavojingą situaciją sukėlęs įvažiavimas į priešpriešinio eismo juostą pažeidžiant Kelių eismo taisyklių reikalavimus užtraukia baudą vairuotojams nuo vieno šimto septyniasdešimt iki dviejų šimtų trisdešimt eurų ir neturintiems teisės vairuoti transporto priemones asmenims – nuo keturių šimtų penkiasdešimt iki šešių šimtų eurų.

Taip pat, už tokio pobūdžio nusižengimą privaloma skirti teisės vairuoti transporto priemones atėmimą nuo trijų iki šešių mėnesių.

Papildyta birželio 15 d. 9.45 val.

Į naujienų portalą „Kas vyksta Kaune“ kreipėsi „BMW“ automobilį vairavusios merginos brolis, kuris nurodė, jog netikėti automobilio manevrai įvyko dėl techninio gedimo.

„Šitas „BMW“ turi gale vairo kolonėlę, kuri nusprogo, dėl ko taip ir atsitiko. Žinau, nes tai yra sesers mašina“, – pranešė skaitytojas.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA