Mirė estrados hitų autorius M. Jablonskis – Kas vyksta Kaune

Mirė estrados hitų autorius M. Jablonskis Radži pasidalijo jautria žinute

delfi.lt 2024/06/13 10:15
Michailas Jablonskis / Kauno apskrities viešosios bibliotekos nuotr.

Mirė estrados hitų autorius Michailas Jablonskis. Jautria žinute socialiniuose tinkluose pasidalijo atlikėjas Radžis Aleksandrovičius.

„MIŠA, ačiū tau už dainas ir tavo gerą širdį. Buvai nuostabus žmogus ir tikras muzikantas – dainininkas, savo srities profesionalas! ILSĖKIS RAMYBĖJE UŽUOJAUTA ŠEIMAI…(1947-11-12*2024-06-12)“, – savo feisbuko paskyroje jautriai apie garsių estrados hitų autoriaus Michailo Jablonskio mirtį parašė Radžis.

Prie šios žinutės komentaruose užuojautą reiškė gerbėjai bei kiti žinomi žmonės.

M. Jablonskiui buvo 77-eri, kol kas apie jo mirties aplinkybes daugiau detalių nepranešama.

Radži pasidalijus žinia su feisbuko bičiuliais, komentaruose ėmė plaukti užuojautos žodžiai. Apie pažintį su scenos grandu pasisakė ir žinomas saksofonistas Juozas Kuraitis.

„Teko groti su juo kartu renginyje, puikus dainininkas buvo…“ – rašė muzikantas. Tuo tarpu klavišininkas Ilja Ropoport rašė: „Žmogus legenda… Mano „krikšto tėvas“ muzikoje… Užuojauta“.

Jis taip pat pasidalijo žinia savo soc. tinklo paskyroje. Čia komentare užuojautą reiškė ir Katažina Zvonkuvienė. „Miša… Nuoširdi užuojauta“, – rašė dainininkė.

Žinoma virtuvės šefė Živilė Barusevičiūtė rašė: „Visada tik geriausi prisiminimai, tokių šedevrų daugiau nebus. Pagarba, užuojauta šeimai, niekada nepamiršiu“.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA