Po pasivažinėjimo Tunelio gatve automobilio nuplovimas kauniečiams tapo iššūkiu – Kas vyksta Kaune

Po pasivažinėjimo Tunelio gatve automobilio nuplovimas kauniečiams tapo iššūkiu

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį Tunelio gatve važiavusių kauniečių automobiliai apsitaškė smala nuo kelio ruožo, kuriuo važiuoti nebuvo draudžiama. Tokį vaizdą pamatę kauniečiai kaip reikiant įsiuto, mat transporto priemonės neteko prekinės išvaizdos, o į ką kreiptis prašant atlyginti nuostolius – neaišku.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ pasakojo vairuotojai, į nemalonią situaciją jie pakliuvo birželio 13 d., kuomet važiavo neseniai išasfaltuotu Tunelio g. ruožu.

„K. Baršausko g. visa pilna asfalto gabaliukų, kurie kimba prie ratų. Matomai nuo remontuojamos Tunelio g. Net prie padangų prilipo su smala, čia po 20 km važiavimo užmiesčiu“, – apie 03.53 val. naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ pranešė skaitytojas.

Ta pačia problema paryčiais skundėsi ir dar vienas vairuotojas.

„Tunelio g., nuo Zoo sodo įsukimo iki VI forto žiedo, baisi situacija (į abi puses). Asfaltuoja kelią ir visa gatvė pridrabstyta asfalto, mano padangos aplipusios smala, arkos irgi nutaškytos. Nu smagu, kad dirba naktį, bet šitaip nevalyvai, kad mašinas reikia gadinti smala. Grįšiu namo, apžiūrėsiu ar nenutaškė kėbulo. Mano automobilis naujas, 20 tūkst. rida, šviesus. Bijau net išlipti pažiūrėti“, – apie 04.41 val. ryto naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ skundėsi kaunietis.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad Tunelio g. tęsiami pernai pradėti remonto darbai – . Gatvėje numatyta atnaujinti važiuojamąją dalį, rekonstruoti kontaktinį tinklą, įrengti naują ir suremontuoti esamą šaligatvį. Gatvės atnaujinimo darbų rangovas – „Kauno keliai“, darbų kaina siekia 2,3 mln. Eur.

Panašu, kad Kaunas skuba Tunelio g. sutvarkyti iki didžiojo Dainų šventės renginio, kuris birželio 29-ąją vyks Dainų slėnyje. Neseniai naujienų portalas „Kas vyksta Kaune“ sulaukė ir trumpo Kauno savivaldybės administracijos Miesto tvarkymo skyriaus vedėjo Aloyzo Pakalniškio komentaro, kad asfaltuojant Tunelio g. šią savaitę rangovai dirbs net ir naktimis.

Užklausą dėl smala aptaškytų gatvių ir nuostolių atlyginimo naujienų portalas „Kas vyksta Kaune“ išsiuntė „Kauno keliams“ ir Kauno miesto savivaldybei. Gavę informacijos, publikaciją papildysime.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA