Luko Lekavičiaus šeima mini ypatingą šventę: sveikino gausybė krepšinio žvaigždžių – Kas vyksta Kaune

Luko Lekavičiaus šeima mini ypatingą šventę: sveikino gausybė krepšinio žvaigždžių

Lrytas.lt 2024/06/11 21:13
Luko ir Melinos Lekavičių dukters gimtadienis / Instagram nuotr.
Luko ir Melinos Lekavičių dukters gimtadienis / Instagram nuotr.

Krepšininko Luko Lekavičiaus (30 m.) ir jo žmonos, nuomonės formuotojos Melinos Syrii-Lekavičienės šeimoje – ypatinga šventė. Poros pirmagimė atšventė trečiąjį gimtadienį.

Apie tai žinoma moteris pranešė socialiniuose tinkluose, kur pasidalijo pluoštu šventės nuotraukų. Įrašu ji sutiko pasidalinti su naujienų portalo lrytas.lt skaitytojais.

„Treji metai, kupini įspūdžių, laimės, juoko, verksmo… kupini meilės ir džiaugsmo. Darija, mes tave mylime ir linkime tau visko, kas geriausia. Kad būtum sveika, protinga ir produktyvi savo gyvenime. Ačiū tau, kad atėjai į mūsų gyvenimą. Su trečiuoju gimtadieniu, mano princese!“, – Instagrame rašė M.Lekavičienė. Portalui lrytas.lt krepšininko žmona pridėjo, kad gimtadienio šventė praėjo lyg pasaka.

„Dukra buvo labai susijaudinusi. Ji žinojo, kad šią dieną švęsime jos gimtadienį, todėl labai džiaugėsi. Jai labai patiko gimtadienio tortas, ji žaidė su kitais šventėje dalyvavusiais vaikais, džiaugėsi geru oru – buvo pasaka“, – šypsojosi M. Lekavičienė.

Gimtadienio šventėje dalyvavo ir būrys L. Lekavičiaus kolegų – krepšininkų, su šeimomis. Į šventę atvyko Jonas Mačiulis su žmona Agne, Tautvydas Sabonis su žmona Paulina Olivia, Tomas Dimša, Edgaro Ulanovo žmona Gabija. Kaip skelbė lrytas.lt, pora augina dar vieną atžalą.

Lekavičių sūnus gimė praėjusią liepą. Primename, kad graikų kilmės mylimąją Melina Syrii Lukas pristatė kartu su ja atvykdamas į tradicinę Lietuvos rinktinės stovyklą Palangoje 2019 m. vasarą. Jie susipažino Graikijoje, kai įžaidėjas iš Lietuvos dvejus metus žaidė „Panathinaikos“ klube gimtajame Melinos mieste.

2020-aisiais per Kūčias Melina ir Lukas socialiniuose tinkluose pranešė pasauliui, kad laukia šeimos pagausėjimo. Primosios atžalos jie susilaukė 2021-ųjų birželį, o po metų Graikijoje vienas kitam prisiekė amžinąją meilę.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA