Naktį Kaune kilo gaisras: rankas apdegė namo gyventoja – Kas vyksta Kaune

Naktį Kaune kilo gaisras: rankas apdegė namo gyventoja

Kaune antradienio naktį užsidegus namui, nukentėjo moteris, pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas (PAGD).

Antradienį apie 04.31 val. PAGD Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba sulaukė pranešimo, kad Kaune, V. Borisevičiaus gatvėje, dega namas.

Ugniagesiais atvykus į nelaimės vietą, dalis pastato degė atvira liepsna. Ugniagesių duomenimis, nelaimės metu nudegė ir buvo nuardytas stogas (apie 40 kv. m) virš garažo, sandėliuko ir katilinės, apdegė pagalbinių patalpų vidus su jame esančiais daiktais, aprūko dalis gyvenamojo namo sienų ir apsilydė 20 kv. m namo išorinių sienų plastikinių dailylenčių.

Per gaisrą rankas apdegė namo gyventoja, medikai pagalbą jai suteikė įvykio vietoje.

Gyvenamasis namas, kuriame kilo gaisras, mūrinis, šiltintas polistireno puta ir apkaltas plastikinėmis dailylentėmis, vieno aukšto, stogas dengtas beasbestiniu šiferiu, ant jo įrengta saulės elektrinė, prie namo priblokuotas garažas ir sandėliukas.

Nelaimės metu buvo atjungtas elektros energijos tiekimas į pastatą bei saulės elektrinės kolektoriai. Dūmų detektorių patalpose nebuvo.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA