Nemokamuose „Kitokiuose pasikalbėjimuose“ Kaune – pokalbis su atlikėju Gamka ir jo koncertas – Kas vyksta Kaune

Nemokamuose „Kitokiuose pasikalbėjimuose“ Kaune – pokalbis su atlikėju Gamka ir jo koncertas

Kitokie pasikalbėjimai Kauno „Akropolyje“ / Organizatorių nuotr.
Kitokie pasikalbėjimai Kauno „Akropolyje“ / Organizatorių nuotr.

„Kitokie pasikalbėjimai“ tęsia renginių ciklą Kauno „Akropolyje“: jau šį antradienį čia laukia susitikimas su atlikėju Germanu Daškevičiumi-Gamka.

Kaip ir pirmasis renginys, nemokami „Kitokie pasikalbėjimai“ su Gamka nebus nei transliuojami, nei filmuojami.

„Jau įsitikinome, kad kai aplink nėra kamerų, pokalbiai vyksta žymiai nuoširdžiau ir atviriau. Tad ir su Gamka kalbėsimės apie šeimą, santykius su broliu, pamėginsime sužinoti apie gėdingiausius momentus gyvenime bei ant scenos“, – užsimena renginio vedėjas Paulius Vaitiekūnas.

Gamka / Organizatorių nuotr.
Gamka / Organizatorių nuotr.

„Kitokie pasikalbėjimai“ Kauno „Akropolyje“ su šūkiu „antradienis kaip penktadienis“ startavo praėjusią savaitę. Birželio 4-ąją į susitikimą su aktore Gelmine Glemžaite ir kūrėja Aiste Kabašinskaite bei „FC Baseball“ koncertą susirinko pilna prekybos centro renginių aikštė.

„Pirmasis renginys kartelę pakėlė labai aukštai, tačiau esu tikras, kad susitikimas su Gamka jos nė kiek nenuleis: ypač kai laukia ne tik pokalbis, bet ir jo koncertas. Tad užsukti – tiesiog būtina, juolab, kad progos pasižiūrėti vėliau – nebus“, – sako „Kitokių pasikalbėjimų“ autorius ir prodiuseris Mantas Bertulis.

Nemokami „Kitokie pasikalbėjimai“ Kauno „Akropolyje“ vyks kiekvieną antradienį visą vasarą iki rugsėjo 3 d. Pokalbis su G. Daškevičiumi-Gamka ir jo koncertas laukia jau šį antradienį, birželio 11 d., 19 val.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA