Tragiška naktis: prie garsios kebabinės Kaune - kraupus radinys - Kas vyksta Kaune

Tragiška naktis: prie garsios kebabinės Kaune – kraupus radinys

Skaitytojos nuotr. / „Kas vyksta Kaune“ koliažas
Skaitytojos nuotr. / „Kas vyksta Kaune“ koliažas

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai fiksavo sujudimą Karaliaus Mindaugo prospekte, prie garsios „Todžė“ kebabinės. Kaip informavo Kauno policija, ant žemės buvo rastas kraupus radinys – vyro lavonas.

„Ką tik pravažiavau pro „Todžę“. 1 policijos ekipažas ir 2 greitosios. Ant žolės galimai negyvas, uždengtas mėlynu maišu.

Ten šalia vyko pagrindinis „Audros“ festivalio tūsas, „Pergalės koncerno“ patalpose, šalia „Todžės“, – apie 1 val. nakties pranešė portalo skaitytojai.

Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (AVPK) patvirtino, kad šiąnakt apie 00.20 val. Karaliaus Mindaugo prospekte buvo gautas pranešimas, jog ant žemės guli vyras.

„Atvykus policijos pareigūnams ir medikams rastas vyro (gim. 1980 m.) kūnas. Pirminiais duomenimis, be išorinių smurto žymių“, – pranešė Kauno AVPK.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA