Naujas Karmėlavos seniūnas Ž. Šadauskis: tikrai ateinu ne tinginiauti – Kas vyksta Kaune

Naujas Karmėlavos seniūnas Ž. Šadauskis: tikrai ateinu ne tinginiauti

KRS nuotr.

Kauno rajono savivaldybės Karmėlavos seniūnijai nuo birželio 3 d. pradėjo vadovauti naujasis seniūnas Židrūnas Šadauskis.

„Tikrai ateinu ne tinginiauti, bet tikiuosi sulaukti palaikymo, pagalbos ir bendradarbiavimo“, – kalbėjo naujas pareigas eiti pradėjęs seniūnas.

Ž. Šadauskis studijavo Žemės ūkio universitete, Vandens ūkio ir žemėtvarkos fakultete, 2001 m. baigė studijas ir įgijo aplinkos inžinieriaus kvalifikaciją, rašoma Kauno rajono savivaldybės internetinėje svetainėje.

Naujasis seniūnas Krašto apsaugos tarnybai atidavė 33 metus. Nuo 1991 m. dvejus metus dirbo Krašto apsaugos departamente komendanto pavaduotoju. Nuo 1993 m. iki 2002 m. – Karo prievolės administravimo tarnyboje skyriaus viršininku. Vėliau 12 m. Lietuvos kariuomenėje dirbo Karo prievolės centro viršininku.

2014 m. Ž. Šadauskis pradėjo darbus Lietuvos šaulių sąjungoje, kur dvejus metus buvo rinktinės vadas, o nuo 2016 m. iki 2024 m. – vado pavaduotojas.

Naujojo vadovo pasveikinti ir palinkėti sėkmės darbuose atvyko Kauno rajono meras Valerijus Makūnas ir Administracijos direktorius Šarūnas Šukevičius.

„Turite ne vienerių metų vadybinio darbo patirtį, todėl žinote, ką reikia daryti: kaip suvienyti bendriems darbams, kaip išklausyti kiekvieną ateinantį ir kaip tas problemas spręsti.

Šiandien seniūnija, seniūnas ir jo komanda yra arčiausiai žmonių. Todėl linkiu sėkmės, gerų darbų ir neprarasti to jautrumo bei nuoširdumo rūpinantis seniūnijos ir jos gyventojų gerove“, – linkėjo meras.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA