Nemokami „Kitokie pasikalbėjimai“ Kaune: susitikimas su G. Glemžaite ir A. Kabašinskaite bei „FC Baseball“ koncertas - Kas vyksta Kaune

Nemokami „Kitokie pasikalbėjimai“ Kaune: susitikimas su G. Glemžaite ir A. Kabašinskaite bei „FC Baseball“ koncertas

Paulius Vaitiekūnas / Organizatorių nuotr.
Paulius Vaitiekūnas / Organizatorių nuotr.

Pokalbių šou „Kitokie pasikalbėjimai“ pradeda nemokamų susitikimų ciklą Kaune: jau birželio 4-ąją Paulius Vaitiekūnas kalbins aktorę Gelminę Glemžaitę ir kūrėją Aistę Kabašinskaitę. Renginio atmosferą tarp pasikalbėjimų kurs grupė „FC Baseball“.

A. Kabašinskaitė, G. Glemžaitė / Organizatorių nuotr.

Tai pirmasis iš visą vasarą Kauno „Akropolyje“ laukiančių „Kitokių pasikalbėjimų“. Nemokami renginiai vyks kiekvieną antradienį iki pat rugsėjo 3 dienos.

„Šią vasarą leidžiantiems Kaune nebereikės skaičiuoti dienų iki penktadienio – pramogauti jie galės pradėti jau antradienį: kalbėsimės nepatogiomis temomis, žaisim, pralošinėsime prizus ir klausysime koncertų. Renginiai nebus filmuojami, todėl ateiti ir viską pamatyti bei išgirsti patiems – būtina!“ – sako „Kitokių pasikalbėjimų“ autorius ir prodiuseris Mantas Bertulis.

/ Organizatorių nuotr.

„Neabejoju, kad pokalbis be kamerų paskatins pašnekovus drąsiau pasipasakoti, paatvirauti ir galbūt pasidalinti detalėmis, kurių kitomis aplinkybėmis nebūtų linkę pasakoti. Mano pareiga, žinoma, bus suteikti jiems kuo daugiau progų tai padaryti“, – sako renginio vedėjas P. Vaitiekūnas.

Pirmieji „Kitokie pasikalbėjimai“ Kauno „Akropolyje“ su G. Glemžaite ir A. Kabašinskaite bei „FC Baseball“ – birželio 4 d., 19 val. renginių aikštėje.

FC Baseball / Organizatorių nuotr.

Nemokami „Kitokie pasikalbėjimai“ Kauno „Akropolyje“ – visą vasarą kiekvieną antradienį iki pat rugsėjo 3 dienos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA