Kaunietis susirūpino Lampėdžių takų tvarkymu: pradėjo ir nebaigė – Kas vyksta Kaune

Kaunietis susirūpino Lampėdžių takų tvarkymu: pradėjo ir nebaigė

Naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas pastebėjo pradėtus ir iki šiol neužbaigtus takų prie Lampėdžių tvarkymo darbus. Kauno miesto savivaldybės atstovas patikino, kad visi darbai bus užbaigti dar šiemet.

„Pasidomėkit, kada takus sutvarkys prie Lampėdžių. Pradėjo ir nebaigė. Man rodos, buvo žadėta ir dviračių taką sutvarkyti“, – rašė „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas.

Kauno savivaldybės administracijos Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis naujienų portalui pakomentavo, kad darbai Lampėdžiuose yra vykdomi kompleksiškai – įgyvendinami keli projektai.

Pasak Miesto tvarkymo skyriaus vedėjo, daugiau dėmesio skirta važiuojamajai dangai, takams ir automobilių stovėjimo vietoms įrengti.

Visus takų prie Lampėdžių tvarkymo darbus žadama užbaigti dar šiais metais.

Kauno savivaldybės atstovas taip pat priminė apie jau sutvarkytas pagrindinio Lampėdžių paplūdimio prieigas.

„Kasmet didelis dėmesys skiriamas paplūdimiui ir jo prieigoms sutvarkyti. Pernai Raudondvario pl. pusėje įrengti dviračių stovai, atvežtos naujos kabinos.

Viena jų, kaip ir įrengtas medinis takas iki vandens, pritaikyti neįgaliesiems. Čia taip pat įrengtas lauko dušas ir suoliukai“, – komentavo A. Pakalniškis.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA