Kauno meras kopijuoja laiptų statytojų sutartinius ženklus?! (foto) – Kas vyksta Kaune

Kauno meras kopijuoja laiptų statytojų sutartinius ženklus?! (foto)

Moderato Patašini 2024/04/05 09:31

Žaliakalnio ir Centro gyventojams jau neilgai liko laukti, kada bus kapitaliai atnaujinti šiuos du mikrorajonus jungiantys Aušros laiptai. Šiuo metu jie naudojasi greta įrengtais laikinais mediniais laiptais.

Ketvirtadienio popietę ten dirbę bendrovės „Kauno tiltai“ darbininkai buvo nusiteikę optimistiškai. Darbai šiuo metu vyksta laiptų apačioje. Vežamas smėlis, stambus žvyras, montuojami laiptai…

„Tikimės niekas, ypač orai, nesukliudys ir darbus pabaigsime iki vasaros pradžios“, – tikino jie.

Aušros laiptų atnaujinimo darbai jau artėja prie pabaigos / M. Patašini nuotr.

Vienas iš darbininkų, matuojantis specialiu prietaisu nuolydį, išvydęs į jį nukreiptą portalo „Kas vyksta Kaune“ žurnalisto fotoaparatą pakėlė nykštį, panašiai kaip mėgsta pozuoti prieš fotoaparatus Kauno meras Visvaldas Matijošaitis.

Paklaustas ar ne merą kopijuoja darbininkas nepasimetė.

„Nieko panašaus. Toks mūsų darbe reikalingas sutartinis ženklas. Ne mes, o gal meras nukopijavo jį nuo mūsų…?“ – nusišypsojo darbininkas, netrukus pamatęs, kad nuolydyje yra kažkoks neatitikimas, nykštį nukreipęs žemyn.

Aušros laiptų atnaujinimo darbai jau artėja prie pabaigos / M. Patašini nuotr.

Kad darbai vyksta pagal grafiką patvirtino ir Kauno miesto savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.

„Senosios avarinės laiptų pakopos su pagrindais jau baigiamos keisti naujomis, taip pat jau beveik sumontuoti nauji laiptų turėklai bei apšvietimas“, – sakė A. Pakalniškis.

Šis laiptų remontas miesto mokesčių mokėtojams kainuos apie 200 tūkst. eurų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA