Duris atvėrė visiškai nauja medienos produktų parduotuvė Kaune! | Kas vyksta Kaune

Duris atvėrė visiškai nauja medienos produktų parduotuvė Kaune!

„Wood outlet“ parduotuvė / Organizatorių nuotr.

Šio saulėto pavasario sezono proga turime Jums gerų naujienų – duris atvėrė visiškai nauja medienos produktų parduotuvė Kaune! „Wood outlet“ – naujas, patikimas vardas tarp lauko prekybos profesionalų. Juk dabar – tinkamas metas ieškoti medienos gaminių lauko terasai, grilio aikštelei ar pavėsinei, kur, šylant orams, pakviesite draugus smagiam laisvalaikio praleidimui.

Parduotuvė įsikūrusi pirkėjams itin palankioje vietoje, lengvai randama, su patogiu privažiavimu. Apsipirkti čia lengva, taip kaip ir pakrauti išsirinktas prekes išsivežimui.

Pirmiems pirkėjams jau pasisekė

Pasirinkę „Wood Outlet“, pirkėjai jau spėjo įvertinti išskirtinę skandinavišką kokybę, atidarymo proga juos maloniai nustebinusias nuolaidas, platų bei unikalų medienos gaminių asortimentą, draugišką ir profesionalų aptarnavimą, dalykiškus parduotuvės personalo patarimus.

Čia sau patinkančių eksterjero prekių jau rado ir rūpestingas namo šeimininkas, ir sumanus statybų meistras.

„Wood outlet“ parduotuvė / Organizatorių nuotr.

Ir terasai, ir sodui

Pirmoji „Wood outlet“ parduotuvė siūlo gausią medienos gaminių bei pusgaminių įvairovę: terasinės lentos, apdailos gaminiai iš termo medienos, konstrukcinė – statybinė mediena, lauko dailylentės.

Visa tai – iš Šiaurės Europoje užaugintos medienos ir pagaminta laikantis modernių skandinaviškų standartų bei aukštų gamybos reikalavimų.

Dauguma gaminių yra impregnuoti, suteikiant garantiją jų tarnavimui lauke iki 15 metų. Iš parduotuvėje siūlomo asortimento pirkėjai taip pat galės įsigyti ir jiems reikalingų tvirtinimo bei montavimo elementų.

Parduotuvę „Wood outlet“ rasite Kaune, Pramonės pr. 6A. Darbo laikas: I-V 9-18 val. VI 9-14 val.

Interneto svetainė: www.woodoutlet.lt.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA