Penktadienio avarija sustabdė eismą Kaune | Kas vyksta Kaune

Penktadienio avarija sustabdė eismą Kaune

„Kas vyksta Kaune“ grupės ,skaitytojos nuotr.

Penktadienio popietę Savanorių prospekte susidūrė du automobiliai. Pranešama, kad dėl avarijos mieste sustojo eismas.

„Savanorių pr. ties „Kauno alus“… Troleibusai aukštyn nepravažiuoja. Į abi puses formuojas kamščiai…“ – „Kas vyksta Kaune“ grupėje pranešė kaunietė.

„Sveiki, paralyžuotas eismas centre. Nu ir penktadienis“, – vaizdais dalijosi naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytoja.

Skaitytojos nuotr. / „Kas vyksta Kaune“ montažas

Kauniečiai taip pat praneša, kad troleibusų eilė stovi nuo Birštono g. link Savanorių pr. Sustingęs eismas fiksuojamas ir ant P. Vileišio tilto link miesto centro bei prie Dainų slėnio.

„Liūdnos žinios ir norintiems apvažiuoti spūstį. K. Baršausko g., VI forto link, pirmoje eismo juostoje eismą stabdo kelininkų technika, spūstis tęsiasi jau nuo geležinkelio stoties“, – rašė kaunietė.

Skaitytojos nuotr.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (APVK) budinti pareigūnė naujienų portalą informavo, jog Savanorių pr. 7 susidūrė du automobiliai.

„14.14 val. gautas pranešimas, kad susidūrė du automobiliai. Vairuotojai nesutaria dėl kaltės, vyksta ginčai. Sužalotų asmenų nėra. Eismas sudėtingas, viešasis transportas sustojęs“, – komentavo Kauno AVPK budinti pareigūnė.

Policijos pareigūnai dirba įvykio vietoje, informacijos apie vairuotojų blaivumą kol kas nėra.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA