Kaune duris atvėrė naujas „Rezus“ klinikos padalinys: užtikrins profesionalią ir saugią aplinką kiekvienam pacientui | Kas vyksta Kaune

Kaune duris atvėrė naujas „Rezus“ klinikos padalinys: užtikrins profesionalią ir saugią aplinką kiekvienam pacientui

„Rezus“ klinika / R. Tenio nuotr.

Vizitas pas gydytoją neretai sukelia daug streso. Kartais į kliniką nenorime eiti vien todėl, kad bijome ne tik sveikatos tyrimų atsakymų, bet ir pačios procedūros. Šių baimių atsikratyti kauniečiams gali padėti ilgametę patirtį sukaupusi ir padalinį Kaune atidariusi „Rezus“ klinika. Klinikoje dirbantys specialistai kuria profesionalią ir saugią aplinką kiekvienam pacientui, taip užtikrindami kiek įmanoma malonesnį vizitą pas gydytoją.

„Rezus“ klinika daugiau nei 14 metų profesionalias medicinos paslaugas teikia Vilniuje, Šiauliuose, Panevėžyje, Mažeikiuose ir Joniškyje. Tačiau siekdama būti arčiau pacientų, duris atvėrė ir dar viename didžiajame mieste – Kaune.

Klinikos paslaugų spektras apima įvairias medicinos paslaugas, tokias kaip aukščiausios kokybės tyrimai, skiepai, sveikatos patikros bei gydytojų specialistų konsultacijos.

„Rezus“ klinika / R. Tenio nuotr.

Naujoje „Rezus“ klinikoje Kaune, įsikūrusioje Kęstučio g. 38, ne tik teikiamos profesionalios paslaugos, bet ir kuriama maloni patirtis kiekvienam pacientui. Naujoje klinikoje galima gauti šias paslaugas:

Laboratorinius tyrimus. Laboratoriniai tyrimai neretai skamba grėsmingai, tačiau profesionali klinikos komanda yra pasiruošusi atsakyti į visus rūpimus klausimus. Siekiant ištirti kiekvieno paciento organizmą bei, esant poreikiui, pasiūlyti tinkamiausius gydymo būdus, laboratoriniai tyrimai yra labai veiksmingi.

Skiepus nuo erkinio enfecalito, gripo bei pneumokoko. Skiepai dažnai gąsdina tiek mažąjį, tiek jau suaugusį pacientą. Tačiau „Rezus“ klinikoje dirbantys specialistai paskiepyti moka neišgąsdindami ir sukeldami kaip įmanoma mažiau nepatogumų.

Šeimos gydytojo konsultaciją. Pasitaiko atvejų, kai pacientai vengia lankytis pas šeimos gydytoją, nes jis nėra pakankamai malonus, neatsako į užduodamus klausimus, nepakonsultuoja tam tikrų ligų prevencijos klausimais ar pan. „Rezus“ klinikoje dirbantys šeimos gydytojai yra pasiruošę padėti pacientams ir juos konsultuoja visais rūpimais klausimais.

Sveikatos patikras dėl darbo ar vairuotojams. Tai procedūra – būtina kiekvienam dirbančiam ar vairuojančiam asmeniui, tačiau prireikus tokios pažymos neretai tenka laukti eilėje, eiti pas kelis specialistus ir t. t. „Rezus“ klinikoje sveikatos patikros dėl darbo ar vairuotojams yra labai paprasta ir greita procedūra, užtikrinant tinkamą sveikatą.

„Rezus“ klinika / R. Tenio nuotr.

Ginekologinius tyrimus. Pasitaiko atvejų, kuomet moterys vengia eiti pas ginekologą, nes jaučiasi nepatogiai ar bijo išgirsti tyrimų atsakymus. Visgi svarbu suprasti, kad ginekologiniai tyrimai padeda diagnozuoti ir gydyti įvairias ginekologines ligas, palaiko moters sveikatą bei padeda planuoti jos reprodukcinį gyvenimą.

Elektrokardiogramą (EKG). Šis tyrimas fiksuoja širdies veiklą ir, kartu su klinikiniais duomenimis, leidžia diagnozuoti širdies veiklos pokyčius, stebėti patologinio proceso eigą, prognozuoti jo baigtis.

Genetinius tyrimus. Pasitaiko atvejų, kai tam tikri paciento požymiai ar susirgimai yra paveldimi iš tėvų. Neretai nepagalvojame, kad yra tyrimų, kurie gali padėti išsiaiškinti, kodėl esame tokie, kokie esame. „Rezus“ klinikoje atliekami genetiniai tyrimai padeda išnagrinėti ir suprasti genetinius paveldimus veiksnius bei jų įtaką paciento ligoms ar kitoms biologinėms charakteristikoms.

• Dviejų tipų Covid-19 tyrimus: SARS-CoV-2 PGR (molekulinis) tyrimas (atliekamas iš nosiaryklės ir tinkamas ankstyvai diagnostikai) bei Serologinis Covid-19 antikūnų nustatymo testas (šio tyrimo metu nustatoma organizmo reakcija į virusą). Keičiantis orams neretai sušlubuoja sveikata, nemaža dalis žmonių mėgsta gydytis namų sąlygomis, kas neretai dar labiau pablogina situaciją. Visų klinikinių kvėpavimo takų susirgimų požymiai yra gana panašūs, todėl pasitikrinti bei nustatyti tikslią diagnozę yra labai svarbu.

Tyrimų paketus. Kartais nepagalvojame, jog pas gydytoją galime apsilankyti ne tik tada, kai mums kažkur skauda. Siekdama skatinti pacientų profilaktinę sveikatos priežiūrą, „Rezus“ klinika suteikia galimybę pasinaudoti tokiais tyrimų paketais, kaip bendras vyro, moters ar vaiko ištyrimo paketas, sportininkų, žaliavalgių ištyrimo paketai ir kt.

„Rezus“ klinika Kaune / R. Tenio nuotr.

„Rezus“ klinikos misija – užtikrinti kiekvieno paciento gerovę ir sveikatą, teikiant aukščiausio lygio medicinos paslaugas, paremtas nuolatiniu aukščiausių standartų laikymusi bei šiuolaikinėmis technologijomis.

Kiekvienoje „Rezus“ klinikoje, taip pat ir naujai atsidariusioje Kaune, Kęstučio g. 38, pacientus pasitinka profesionalus kolektyvas, pasirengęs atsakyti į visus Jums rūpimus klausimus.

Daugiau apie „Rezus“ kliniką ir teikiamas paslaugas čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA