Vienybės aikštėje – karo prieš Ukrainą metinių minėjimas | Kas vyksta Kaune

Vienybės aikštėje – karo prieš Ukrainą metinių minėjimas

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Vasario 24 dieną, šeštadienį, 18.30 val., kauniečiai jau trečius metus iš eilės kviečiami rinktis į Vienybės aikštę parodyti savo solidarumą ir palaikymą kovojančiai Ukrainai.

Tradiciškai į aikštę su Lietuvos ir Ukrainos vėliavomis atbėgs „Šešios trim“ bendruomenės bėgikai, kurie startuos 18.00 val. nuo Vyčio paminklo prie Kauno pilies, tad visi norintys ir galintys taip pat kviečiami prisijungti prie šio simbolinio veiksmo.

Kaip praneša renginio organizatoriai, trečius metus vyksiančioje akcijoje didžiausias dėmesys bus skiriamas Kaune gyvenantiems, kuriantiems, besimokantiems ukrainiečiams, karo pabėgėliams. Taip pat bus primenama apie vykstantį „Radarom!“ lėšų rinkimą Ukrainos karių apsaugos komplektams įsigyti.

Renginį organizuoja VDU SA, KTU SA ir kitos Kauno aukštųjų mokyklų studentų atstovybės, už paramą ir pagalbą organizatoriai dėkingi Algirdui Stoniui, Vygandui Blandžiui, UAB Telesoftas, Kauno miesto savivaldybei, RMI.

Mitingą ves Mindaugas Reinikis. Daugiau informacijos apie renginį čia.

Trumpasis „Radarom!“ paramos akcijos numeris – 1485 (parama – 5 Eur). Prisidėti prie akcijos galima ir bankiniu pavedimu:

Gavėjas: VŠĮ MĖLYNA IR GELTONA
Banko sąskaita: LT817300010175720500
Mokėjimo paskirtis: RADAROM

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA