Kauno eglutės įžiebimas apkarto: vaikus kėlė į orą, kad šių nesutryptų tūkstantinė minia | Kas vyksta Kaune

Kauno eglutės įžiebimas apkarto: vaikus kėlė į orą, kad šių nesutryptų tūkstantinė minia

Šeštadienio vakarą į Rotušės aikštę Kaune suplūdo tūkstantinė minia, kuri džiaugėsi įspūdingo eglės įžiebimo renginiu, bet įžiebus žaliaskarę, milžiniška minia patraukė prie siaurų aikštės išėjimų, o minios nešami žmonės šaukėsi pagalbos.

„Norėjau pasidalinti sukrečiančia patirtimi, kurią patyriau vakarykštės eglutės įžiebime. Visas vakaras buvo nuostabus iki kol nebuvo įžiebta Kalėdų eglė, vos tik ją įžiebė šimtai žmonių patraukė link išėjimo į Laisvės alėją.

Nežinau ar dėl to kad eglė kasmet ta pati ir dauguma vėl nusivylė, ar dar kokios priežastys buvo, bet šimtai, o gal ir keli tūkstančiai žmonių pajudėjo link išėjimo vienu metu, nesvarbu, ar tu nori dar pabūti prie eglutės ar ne, tave neša žmonių minia, kaip laivelį bangos, ir tu negali pasipriešinti“, – apie nemalonią patirtį kalbėjo skaitytojas.

Anot skaitytojo, minioje girdėjosi pagalbos šauksmai, mažus vaikus tėvai kėlė ant pečių, kad šių nesutryptų nesustabdoma minia.

„Minoje vaikai šaukia, verkia, moterys taip pat rėkia, prašo nespausti. kas galėjo, vaikus kėlė į viršų ir patys kentėjo spaudimo iš visų pusių. Nugarą skauda, kojos numindžiotos, nežinia ar kokių dar virusų nebūsiu užsikrėtęs.

Apibendrinant, patirtis siaubinga, niekada daugiau nebeisiu į eglutės įžiebimą. Tikiuosi niekas nenukentėjo“, – liūdnus išgyvenimus pasakojo jis.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budintis pareigūnas informavo, kad vakaras praėjo be didesnių incidentų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA