Kauno kolegijos Verslo fakulteto renginys jau trečią kartą subūrė visų kartų absolventus (foto) - Kas vyksta Kaune

Kauno kolegijos Verslo fakulteto renginys jau trečią kartą subūrė visų kartų absolventus (foto)

/ Organizatorių nuotr.
/ Organizatorių nuotr.

Lapkričio 15 dieną Kauno kolegijos Verslo fakulteto absolventai susirinko kartu paminėti artėjančią tarptautinę studentų dieną ir susitiko su savo akademine bendruomene. Jau trečią kartą vykstantis alumnų renginys neformalioje aplinkoje sukviečia virš šimto buvusių studentų, kurie gali ne tik mėgautis nostalgiškomis akimirkomis, bet ir plėtoti tarpusavio ryšius, prisidedant prie tolimesnių organizuojamų kolegijos veiklų.

Renginio žiūrovus pasitiko specialiai šiam vakarui paruošta programa, kurios metu dalyviai galėjo išgirsti garbių svečių pasisakymus apie Verslo fakultetą bei čia vykstantį gyvenimą, sužinoti geriausių Verslo fakulteto dėstytojų apdovanojimų rezultatus ir aktualiausias bendruomenės naujienas. Sveikinimo žodį taręs Kauno kolegijos direktorius dr. Andrius Brusokas linkėjo susirinkusiems bendruomenės nariams atviro bendravimo, susitelkimo, atradimo jausmo ir abipusio dialogo, akcentuodamas bendrystės svarbą.

Verslo fakulteto alumnų fondo steigėjai, ilgamečiai fakulteto socialiniai partneriai – audito, apskaitos, mokesčių, teisinių ir finansinių verslo konsultacijų įmonė „Grant Thornton Baltic“, praėjusiais metais prisidėję prie tolimesnės fakulteto alumnų simbolikos, sakurų alėjos, plėtros – šiais metais vėl parėmė Verslo fakulteto alumnų fondą.

„Didžiuojamės galėdami palaikyti glaudžius bendradarbiavimo ryšius su Kauno kolegija. Mums visada malonu palaikyti gyvybingą šios kolegijos veiklą, nes tikime investavimu į ateitį, kupiną puikių specialistų. Atsidavimas akademinėms aukštumoms ir klestinčios absolventų bendruomenės palaikymas yra puikus ir tvirtas aukštosios mokyklos pagrindas, todėl mums didelė garbė būti Kauno kolegijos socialiniais partneriais”, – sveikinimo žodžius Verslo fakulteto bendruomenei perdavė Alma Ziziliauskienė, viena iš UAB „Grant Thornton Baltic“ įkūrėjų ir ilgametė Kauno kolegijos dėstytoja.

Renginio metu pagerbti Verslo fakulteto dėstytojai, kurie per paskutinius trejus metus sulaukė specialių padėkų iš paskutinio kurso studentų lūpų. Apskaitos ir finansų katedros dėstytoja Svetlana Vaičiulienė dėkodama už šį vertinimą pasidalijo, jog gero dėstytojo receptas – pirmiausia mylėti studentus ir savo darbą. Turizmo ir laisvalaikio katedros dėstytoja Aldona Vosyliūtė mintis papildė įžvalgomis apie svarbą nebijoti retkarčiais pasijuokti iš savęs, tačiau tuo pačiu pabrėžė būtinybę dirbti iš vidinio noro bei pašaukimo.

/ Organizatorių nuotr.

Neįprastu žinių formatu pristačius fakulteto naujienas ir absolventų veiklas Kauno kolegijoje, nuotaiką toliau žadino linksmos esamų studentų mintys apie alumni sąvokos reikšmę. Tuo tarpu pirmosios laidos absolventas Andrius Neniškis paragino pasižiūrėti į naujas alumnų įsitraukimo galimybes ir būtinybę siekti išmatuojamų rezultatų, kurie taptų gairėmis tolimesnei veiklos krypčiai.

Naujai išrinktas Kauno kolegijos alumnų prezidentas Saulius Davainis akcentavo tokių susitikimų svarbą, kurie suteikia pridėtinių verčių ne tik trumpalaikėje perspektyvoje, bet ir yra indėlis į tolimesnį bendradarbiavimą. „Alumnų veikla turi būti plačiai nušviečiama, studentai, kurie vėliau tampa absolventais, turi tapti ir alumnais. Klubo veiklos plėtojimas ir naujų kolegų pritraukimas į šią platformą yra labai teigiamas dalykas, kuris turi prasidėti nuo švietimo“, – mintimis dalijosi socialinio darbo studijas Kauno kolegijoje 2006 metais baigęs S. Davainis.

Absolventai, kartu su kitais Verslo fakulteto bendruomenės nariais, mėgavosi muzikine programa, kurią atliko Baltojo kiro grupė, o nostalgiškas studijų akimirkas prisiminti padėjo vykęs interaktyvus nuotraukų konkursas, kurio laimėtojams įteiktos renginio rėmėjų dovanos.

/ Organizatorių nuotr.

Kauno „Žalgirio“ arenoje“ vykęs Verslo fakulteto renginys tampa gražia tradicija, sujungianti visų kartų alumnus. Nuo Kauno kolegijos įsikūrimo pradžios studijas Verslo fakultete baigė daugiau kaip 10 tūkst. įvairių sričių absolventų.

Alumnai – tai gyva Kauno kolegijos istorija, kuri nepranyksta baigus studijas, o toliau vystosi bendruomenės kūrimo ir augimo procese. Verslo fakulteto absolventai aktyviai dalijasi savo sėkmės istorijomis, formuoja karjeros galimybes dabartinėms studentų kartoms ir prisideda prie inovacijų plėtros bei įvairių projektų įgyvendinimo.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA