Policijos reidas Kaune: dviem transporto priemonėms panaikintos techninės apžiūros | Kas vyksta Kaune

Policijos reidas Kaune: dviem transporto priemonėms panaikintos techninės apžiūros

Policijos reidas Kaune /„Kas vyksta Kaune“ grupės nuotr.

Antradienio vakarą naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ grupėje skaitytojai dalijosi informacija apie policijos reidą Karaliaus Mindaugo prospekte. Kaip praneša Kauno apskrities vyriausias policijos komisariatas (AVPK), buvo matuojamas transporto priemonių triukšmas, nustatyta, kad kelios transporto priemonės viršijo numatytus reikalavimus.

Tokios policinės priemonės, kurias rengia Kauno apskirties vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos skyrius, vykdomos nuolatos, teigė Kauno AVPK Komunikacijos poskyrio vyriausioji specialistė Reda Zarauskienė.

Transporto priemonių triukšmas buvo matuojamas ir vakar Kaune, Karaliaus Mindaugo pr. Šios priemonės metu buvo patikrintos 9 transporto priemonės: 5 automobiliai ir 4 motociklai.

Kaip praneša Kauno AVPK, nustatyta, kad 1 motociklas ir 1 automobilis viršijo numatytus reikalavimus.

Vadovaujantis LR administracinių nusižengimų kodekso 48 str. 1 d. (Lietuvos Respublikos triukšmo valdymo įstatymo ir kitų teisės aktų, reglamentuojančių triukšmo valdymą, nevykdymas ar pažeidimas) vairuotojams surašyti administracinių nusižengimų protokolai ir transporto priemonėms panaikintos techninės apžiūros.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA