E. Dragūnas įspėjo: padauginę alkoholio į stadioną įleisti nebus | Kas vyksta Kaune

E. Dragūnas įspėjo: padauginę alkoholio į stadioną įleisti nebus

R. Tenio, Indrės Pix nuotr.

Paskutinį vasaros šeštadienį, rugpjūčio 26 dieną, Kauno Dariaus ir Girėno stadione įvyks didžiausias visų laikų „SEL“ koncertas. „Facebook“ paskyroje Egidijus Dragūnas pasidalijo trumpu vaizdo įrašu, kuriame pranešė tris svarbius aspektus į koncertą atvykstantiems žmonėms.

„Laba diena, aš turiu info jums. Į renginį 26 dieną iš Vilniaus į Kauną vyks papildomas traukinys, kuris važiuos iš Vilniaus ir grįš pirmą valandą nakties – čia specialiai jum.

Antras dalykas, ką noriu pasakyti – bus labai daug žmonių, todėl su automobiliais bus problematiška. Daug atvykusių žmonių. Automobilius parkuokit kažkur toliau ir pasilikit laiko rezervui, kad pėsčiomis galėtumėt pasiekti stadioną.

Trečias dalykas – girtų žmonių į stadioną mes neįleisim, nes ten bus ir vaikai. Taip, kad ateikit blaivi, aš jus įspėjau, kad nebūtų po to problemų.Iki.

Kiek anksčiau E. Dragūnas pranešė, jog vienintelis dalykas, ko jis tikisi iš savo gerbėjų – palaikymas.

„Tai įspūdingiausia, ką mes esame surengę per 30 metų karjeros, todėl nuoširdžiai visų jūsų prašau – ateikite, palaikykite, pasidžiaukite, tapkite viso to dalimi“, – kviečia „SEL“ lyderis.

Jis pabrėžia, kad tai bus vienintelis „SEL“ koncertas šiais metais Lietuvoje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA