Girtas vairuotojas Kaune kelionę baigė ant stogo | Kas vyksta Kaune

Girtas vairuotojas Kaune kelionę baigė ant stogo

Naktį iš sekmadienio į pirmadienį Jonavos gatvėje pastebėtos gausios specialiųjų tarnybų pajėgos. Aiškėja, kad neblaivus vairuotojas nesuvaldė automobilio ir vertėsi ant stogo.

Vaizdo įrašu iš nelaimės vietos su naujienų portalu „Kas vyksta Kaune“ pasidalijo skaitytojas.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, šiąnakt apie 00.10 val. Kaune, Jonavos gatvėje, pirminiais duomenimis, automobilio „Volvo“ vairuotojas, gimęs 1973 metais, nesuvaldė automobilio ir vertėsi ant stogo.

Eismo įvykio metu žmonės nenukentėjo. Vairuotojui nustatytas lengvas girtumo laipsnis – 1,17 prom.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad, remiantis Administracinių teisės pažeidimų kodeksu, transporto priemonių vairavimas, esant vairuotojams neblaiviems, kai nustatomas lengvas neblaivumo laipsnis (nuo 0,41 promilės iki 1,5 promilės), – užtraukia baudą vairuotojams nuo aštuonių šimtų iki vieno tūkstančio vieno šimto eurų su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo vienerių metų iki vienerių metų šešių mėnesių.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA