Kauno rajone užfiksavo vokiečių karinio transporto koloną: eismas magistralėje lėtėja | Kas vyksta Kaune

Kauno rajone užfiksavo vokiečių karinio transporto koloną: eismas magistralėje lėtėja

Sekmadienio popietę magistralėje A1 (Kaunas-Klaipėda), ties Cinkiškių kaimu Kauno rajone, kaunietis užfiksavo vokiečių karinio transporto koloną. Vyras įspėja, kad magistralėje lėtėja eismas.

„A1 magistralėje, Klaipėdos kryptimi, ties Cinkiškiais, 14.15 val. nufilmavau vokiečių karinio transporto koloną, 26 mašinos su palyda. Juda gana lėtai, 70-80 km/val., tai truputį stabdo srautą, kamštis iš paskos formuojasi“, – informavo kaunietis.

Vyras pridūrė, kad magistralėje A1 pastebėjo ir dar vieną spūstį.

„Ir dar kita kryptimi, ties Ariogala, dėl kelio remonto pora km kamštis“, – praneša skaitytojas.

Ragina nenustebti

Kaip neseniai skelbė Lietuvos kariuomenė, artėjant NATO viršūnių susitikimui šalies keliuose numatomas aktyvesnis karinės technikos judėjimas.

„Informuojame gyventojus: jeigu pamatysite karinės technikos kolonas, nenustebkite, tai planinė mūsų ir sąjungininkų veikla“, – socialiniame tinkle „Facebook“ rašė Lietuvos kariuomenė.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA