Magistralėje ties Kaišiadorimis žuvo du jauni žmonės | Kas vyksta Kaune

Magistralėje ties Kaišiadorimis žuvo du jauni žmonės

Pirmadienį A1 kelyje į vilkiko priekabą įsirėžus krovininiam mikroautobusui, aiškėja daugiau nelaimės aplinkybių. Policijos duomenimis, žuvo mikroautobuso vairuotojas ir keleivė, pagal pirminę informaciją, automobilis nesilaikė saugaus atstumo.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) duomenimis, pranešimas apie A1 magistralėje, ties Kaišiadorimis, į vilkiką atsitrenkusį mikroautobusą gautas apie 13.50 val.

Maždaug 15 val. policija patikslino, kad A1 kelyje, Kaišiadorių r., susidūrė mikroautobusas, kurį vairavo vyras (g. 2001 m.), ir vilkikas DAF, vairuojamas vyro (g. 1960 m.). Pirminiais duomenimis, mikroautobusas nesilaikė saugaus atstumo ir kliudė priekyje važiuojantį vilkiką.

Eismo įvykio metu žuvo mikroautobuso vairuotojas (g. 2001 m.) ir keleivė (g. 2004 m.).

Šioje kelio atkarpoje važiuojant Kauno kryptimi apie dvi valandas buvo visiškai uždarytas eismas, kai kurie spūstyje įstrigę vairuotojai lipo iš automobilių ir ėjo arčiau nelaimės vietos pasižiūrėti, dėl ko stovi srautas.

Eismas kreiptas keliu nr. 1816, pro Žiežmarius. 16.14 val. eismas atnaujintas antrąja A1 magistralės eismo juosta. „Kas vyksta Kaune“ žiniomis, važiuojamoji dalis 18 val. buvo atlaisvinta visiškai, eismas vyksta įprastai.

Magistrale įvykio metu važiavęs naujienų portalo skaitytojas įvardijo, kad mirtina nelaimė kilo dėl kitos avarijos, kurioje galimai dalyvavo kelininkai, tačiau žmonės nenukentėjo. Dėl susidūrimo kiek toliau kelyje atsirado kliūtis, kuri eismo dalyvius vertė staigiai stabdyti.

„Abi avarijos įvyko 1 km atstumu. Pirma avarija su kelininkais įvyko arčiau Kauno. Nežinau, kokia priežastis. Bet kelininkai tvarkingai važiavo, traktorius pjovė žolę. Ir iš paskos važiavo furgonas su ženklu. Greitį ribojo jau prieš kokius 5 km, kad kelio darbai, ir kad 110 km/val.

O ta avarija, kur palindo, tai dėl pirmos avarijos. Priekyje fūra staigiai užstabdė. O šitas parėjo, galima sakyti, nestabdydamas. Vaizdas buvo žiaurus, viskas išsitaškė kaip skardinė į šonus“, – teigė nelaimių liudininkas.

Už kelių šimtų metrų pavažiavus Kauno kryptimi – apgadinta kelininkų technika / D. Biržiečio nuotr.

Apie antrąjį eismo įvykį, kuriame galimai dalyvavo kelininkai, Kauno apskrities VPK informacijos „Kas vyksta Kaune“ nepateikė.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA