„Lietkabelį“ lengvai nubloškę žalgiriečiai po metų pertraukos žengia į LKL finalą | Kas vyksta Kaune

„Lietkabelį“ lengvai nubloškę žalgiriečiai po metų pertraukos žengia į LKL finalą

„Žalgirio“ soc. tinklo „Facebook“ nuotr.

„Betsafe-LKL“ pusfinalio serija baigėsi Kauno „Žalgirio“ komandos pergale. Sekmadienį žalgiriečiai išvykoje nugalėjo Panevėžio „7bet-Lietkabelio“ ekipą 95:66 (18:18, 26:13, 26:18, 25:17), laimėjo seriją 3:1 ir birželio 1 d., ketvirtadienį, „Žalgirio“ arenoje sužais pirmąsias finalo rungtynes, į kurias jau startavo bilietų prekyba.

Susitikimo pradžioje dvitaškius sumetė Edgaras Ulanovas, Isaiah Tayloras, Arnas Butkevičius pasižymėjo dvitaškiu su varžovo pražanga, o keturis taškus surinko Ignas Brazdeikis – 11:10. I.Tayloras taikliai metė iš toli, o Kevarriusas Hayesas kėlinuką užbaigė keturiais taškais iš eilės – 18:18.

Du tritaškius smeigė ir dvitaškį pridėjo Tyleris Cavanaugh, dar keturis taškus surinko K.Hayesas ir kauniečiai tolo – 30:22. E.Ulanovas ir Laurynas Birutis sumetė po du baudų metimus, keturis taškus pridėjo Tomas Dimša, o Lukas Lekavičius smeigė du tritaškius – 44:31.

L.Lekavičius įmetė ir dvitaškį, o E.Ulanovas ir T.Cavanaugh pataikė po du tritaškius – 58:37. E.Ulanovas smeigė dar vieną tritaškį, dvitaškiu su varžovo pražanga pasižymėjo Rolandas Šmitas, o L.Birutis, L.Lekavičius ir R.Šmitas taškus rinko baudų metimais – 70:49.

Ketvirtajame kėlinyje žalgiriečiai užbaigė reikalus. Po šešis taškus rinko I.Tayloras ir K.Hayesas, taip pat pasižymėjo E.Ulanovas ir T.Cavanaugh, o iš toli pataikė L.Lekavičius, Karolis Lukošiūnas ir 20-ąjį gimtadienį šventęs Liutauras Lelevičius – 95:66.

Standings provided by Sofascore
Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA