Patekus į „Eurovizijos“ finalą M. Linkytė nusiteikusi ryžtingai: nesvarbu, kiek durų reikės pramušti | Kas vyksta Kaune

Patekus į „Eurovizijos“ finalą M. Linkytė nusiteikusi ryžtingai: nesvarbu, kiek durų reikės pramušti

Monika Linkytė / DELFI nuotr.

Ketvirtadienį, antrojo „Eurovizijos“ pusfinalio metu paaiškėjo, jog Monika Linkytė ir toliau tęsia savo „Eurovizinę“ kelionę. Lietuvių atstovė dainų konkurse pateko į finalą, o grįžusi į viešbutį, kuriame apsistojusi, neslėpė džiaugsmo.

Po pusfinalio patekusi į finalą M. Linkytė neslėpė šypsenos, ji teigė, kad pirmas dalykas, kurį ketina padaryti – suvalgyti picą.

„Jaučiuosi gerai. Pavargusi, bet tikrai labai džiaugiuosi“, – teigė M. Linkytė.

Paklausta, kaip jautėsi tuo metu, kai buvo skelbiamos šalys, patekusios į finalą, M. Linkytė teigė tos akimirkos nelabai pamenanti.

„Atrodo, buvau afekto būsenoje, lauki, kada pagaliau išspurdės Lietuvos vardas. Džiaugiamės, kad jis yra ištartas“, – teigė atlikėja.

Prieš pat savo pasirodymą ji pasakojo spėjusi dar susitikti su šeima, jie palinkėjo, kad M. Linkytė būtų savimi.

Šiandien Lietuvos atstovės laukia repeticijų diena.

„10 ryto mane išveža, turėsime žiuri balsavimą. Kažką veiksime, galėsiu dainuoti „Čiūto Tūto“, – juokėsi M. Linkytė.

Paklausta, ką norėtų sau pasakyti, ji teigė besidžiaugianti, kad bet kokioje kovoje nenuleidžia rankų.

„Net tada, kai nusibrozdinu kelius sugebu atsikelti. Esu žemaitiškos prigimties, kai man kažkas sako ne, atsisuku ir sakau: „Atsiprašau, kaip sakote?“, jei užsibrėžiu tikslus, jų siekiu ir nesvarbu, kiek durų reikės pramušti“, – teigė M. Linkytė.

Primename, kad M. Linkytė savo laimę „Eurovizijoje“ bandė antrą kartą, nes 2015 metais kartu su Vaidu Baumila ji jau dalyvavo dainų konkurse, kur atliko dainą „This Time“.

Šiemet dainininkė dar vieną progą pasirodyti šiame konkurse užsitikrino per Lietuvos nacionalinę atranką „Pabandom iš naujo!“, ir jos naujasis kūrinys „Stay“ papildė konkursą aukštomis melodijomis.

Jos daina yra paremta vietos folkloru, dainoje skambantys žodžiai „Čiūto Tūto“ dažnai naudojami lietuvių liaudies šokiuose kaip magiški pakartojimai.

Muzika yra Monikos gyvenimo dalis nuo pat vaikystės, ir nuo tos akimirkos, kai ji pirmą kartą pirštais palietė pianino klavišus, jai tapo aišku, kad muzika bus nuolatinė jos gyvenimo palydovė.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA