Trynukės iš Ringaudų atšventė savo pirmąjį gimtadienį | Kas vyksta Kaune

Trynukės iš Ringaudų atšventė savo pirmąjį gimtadienį

Spalio 29 d. Ringauduose gyvenančios sesės Aiva, Liepa ir Luna atšventė savo pirmąjį gimtadienį. Trynukes su pirmuoju gimtadieniu pasveikino ir Kauno rajono savivaldybės vadovai.

Mergaitės per metus gerokai ūgtelėjo, nors kai gimė nesvėrė nė 2 kilogramų, skelbiama Kauno rajono savivaldybės pranešime. Trynukių mama Laima Jankauskienė pasakojo, kad mažylės auga kaip visi vaikai ir keičiasi labai greitai.

„Jų charakteriai jau dabar skirtingi. Liepa yra pati ramiausia, Aiva – smalsiausia ir mieliausia, labai mėgsta glaustytis, o Luna yra garsiausia iš trijų seserų ir didžiausia kovotoja. Ji mažiausia, matyt, todėl kovoja, kad gautų daugiau dėmesio“, – šiltai apie savo dukras pasakojo Laima.

Mergaitės nėra identiškos, tačiau jas sieja stiprus ryšys. „Jos turi savo kalbą, kartu dūksta, maudosi. Jeigu viena verkia, kitos ją palaiko“, – anūkėmis džiaugėsi senelis Viktoras.

Auginti mergaites Laimai padeda jos tėvai, tad kaip pati sako, jeigu ne seneliai – viena prapultų, juk vienu metu reikia pamaitinti, aprengti, išmaudyti ar užmigdyti ne vieną, o tris vaikus.

Senelis Viktoras didžiuodamasis užsiminė, kad kai tik atvažiuoja pas anūkes, tarp sesių vyksta lenktynės, kuri pirmesnė atsisės seneliui ant kelių. „O vietos ant kelių visada užtenka visoms trims“, – patikino jis.

Atvykę svečiai itin sudomino mažyles, kiekviena išsirinko, su kuo norėjo pažaisti arba kas ją palaikys ant rankų.

„Mergaitės nebijo svetimų žmonių, priešingai – jos smalsios ir draugiškos, o man didžiausia atgaiva, kai galiu kad ir akimirkai pailsėti. Auginti iškart tris vaikus nėra lengva, tačiau jos didžiausias mano turtas“, – atviravo jauna mama.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA