Paaiškėjo, kiek kainuos ir kas statys Kauno Kalėdų eglę | Kas vyksta Kaune

Paaiškėjo, kiek kainuos ir kas statys Kauno Kalėdų eglę

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Artėjant didžiosioms metų šventėms, Kauno savivaldybė jau sudarė sutartį dėl miesto kalėdinės eglutės ir Rotušės aikštės papuošimų. Siurprizas nedidelis, bet miesto eglę šiais metais ir vėl puoš ilgametė menininkė Jolanta Šmidtienė ir jos komanda. Paaiškėjo ir kiek miestui kainuos šių metų žaliaskarė.

Centrinėje viešųjų pirkimų informacinėje sistemoje pateikta sutartis tarp Kauno savivaldybės administracijos ir VĮ „Tekstilininkų ir dailininkų gildijos“, kurios direktorė yra J. Šmidtienė.

Kauno miesto kalėdinės eglutės ir Rotušės aikštės papuošimo idėjos ir jos įgyvendinimo paslaugų pirkimas numatytas už 160 tūkst. eurų.

Pagal pateiktus dokumentus, šiais metais eglutės papuošimo idėja vadinsis „Žvaigždžių takais“, tačiau daugiau informacijos kaip atrodys eglutės ir Rotušės aikštės papuošimai kol kas nėra.

J. Šmidtienė prie Kauno Kalėdų eglės ir visos aikštės papuošimo dirba daugiau, kaip dešimtmetį – nuo 2009-ųjų metų. Per visą šį laikotarpį J. Šmidtienė nebuvo pakviesta puošti tik 2017-ųjų metų eglutės.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA