Kaune iškils naujas prestižinės klasės erdvių apartamentų kompleksas prie Nemuno – iš kiekvienos svetainės bus matoma upė (foto) | Kas vyksta Kaune

Kaune iškils naujas prestižinės klasės erdvių apartamentų kompleksas prie Nemuno – iš kiekvienos svetainės bus matoma upė (foto)

„Upės apartamentai“ / Organizatorių nuotr.

Nekilnojamojo turto plėtros bendrovė UAB „KTG Asset Management“ Kaune už santakos ant Nemuno kranto pradeda dviejų prestižinės klasės daugiabučių komplekso „Upės apartamentai“ statybas. Dviejuose septynių ir aštuonių aukštų namuose Raudondvario pl. 107 bus įrengta 40 didesnio ploto apartamentų, kurių erdvės sieks nuo 51 iki 163 kv. m.

Į šį projektą „KTG Asset Management“ planuoja investuoti 10 mln. Eur. Darbai statybos aikštelėje jau pradėti, juos planuojama baigti kitų metų trečiąjį ketvirtį ir perduoti butus su daline apdaila pirkėjams įsirengti pagal savo poreikius. Kompleksas vystomas plėtotojui priklausančiame sklype šalia neseniai pastatyto verslo centro „Alia“.

„Pastebime išaugusį susidomėjimą erdvesniu kokybišku būstu, kuris tiktų šeimai ir užtikrintų namo privalumus mieste – gyvenimo kokybę be kompromisų. Todėl šioje ramioje, tačiau visiškai netoli centro esančioje vietoje pasirinkome statyti prestižinės klasės erdvius apartamentus, o projektą rengėme taip, kad iš kiekvienų apartamentų svetainės būtų matoma nuolat besikeičianti Nemuno panorama“, – sako „KTG Asset Management“ direktorė Ramunė Venslauskienė.

„Upės apartamentai“ / Organizatorių nuotr.

Du trečdaliai butų statomuose namuose bus didesni nei 90 kv. m. Kiekviename aukšte atskirų būstų laikančiosios konstrukcijos suplanuotos su triukšmo izoliacija, kad būtų užtikrintas gyventojų komfortas. Pirmuose pastatų aukštuose esantys apartamentai bus pritaikyti žmonėms su negalia ir turės privačias terasas.

„Esantis reljefas paskatino ieškoti įdomesnių projektavimo sprendimų, tad automobiliai bus parkuojami po žeme įrengtoje aikštelėje, į kurią bus patenkama automobiliniu liftu, – pasakoja projekto autorius, architektas Laurynas Avyžius. – Išskirtinė ir pastatų konstrukcija – statybos vykdomos naudojant aukštos kokybės surenkamus trisluoksnius modulius, pagamintus gamykloje, todėl planuojama, kad visas abiejų namų statybos procesas truks tik apie 6 mėnesius“.

„Upės apartamentai“ / Organizatorių nuotr.

„Upės apartamentai“ atitiks A++ energetinio efektyvumo klasę. Kiekvienuose apartamentuose suplanuota rekuperacinė vėdinimo ir pagal poreikį įrengiama kondicionavimo sistema, sumontuoti anoduoto aliuminio langai. Požeminėje aikštelėje bus įrengtos ne tik automobilių stovėjimo vietos su galimybe pakrauti elektromobilius, bet ir privatūs uždari sandėliukai.

Naujieji modernios architektūros pastatai priderinti prie šalia esančio verslo centro „Alia“. Tarp pastatų suprojektuotas erdvus ir žalias vidinis kiemas, poilsio ir žaidimų zonos šeimoms su vaikais. Visus balkonus ir terasas nuo penktojo aukšto planuojama apželdinti augalais, derančiais prie natūralaus upės landšafto.

Pasak L. Avyžiaus, apartamentų kompleksas pratęs Kauno keleivinės prieplaukos užstatymo liniją. Šioje prieplaukoje švartuojasi į Nidą plaukiantis laivas „Raketa“, todėl naujųjų namų gyventojai savo vasaros namus prie jūros galės pasiekti kad ir su šlepetėmis.

„Upės apartamentai“ / Organizatorių nuotr.

„Siekiame, kad šis kompleksas taptų nauju prestižinės klasės daugiabučių kokybės standartu Kaune ir tarnautų šeimoms ne tik kaip jaukūs namai, bet ir taptų gera investicija ateičiai. Dešinysis Nemuno krantas – sparčiai plėtojamas ir besikeičiantis Kauno rajonas. Jis įsikūręs itin palankioje vietoje – rami ir žalia erdvė palei Nemuną, tačiau visiškai arti senamiesčio ir centro“, – pastebi L. Avyžius.

Daugiau informacijos:

Ramunė Venslauskienė, „KTG Asset Management“ direktorė, tel. 8 686 63632, el. paštas ramune@ktgrupe.lt

Laurynas Avyžius, architektas, tel. 8 657 72999, el. paštas laurynas@nebrau.com, www.upesapartamentai.lt.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA