Viloje netoli Kauno susituokė atlikėjai „Zygga“: šventėje – Radži, Vasha ir kiti žinomi veidai | Kas vyksta Kaune

Viloje netoli Kauno susituokė atlikėjai „Zygga“: šventėje – Radži, Vasha ir kiti žinomi veidai

delfi.lt 2022/08/22 15:30
Viloje netoli Kauno susituokė atlikėjai „Zygga“ / DELFI nuotr.

Rugpjūčio 22-ąją, pirmadienį, savo meilės šventę surengė grupės „Zygga“ nariai – Gabija Radžiūnaitė ir Žygimantas Petkus. Atlikėjų pora susituokė po 7-erių draugystės metų, kurių metu netrūko nei meilės, nei išbandymų.

Šią porą galima atsiminti ne tik iš muzikinių projektų, bet ir televizijos. Jiedu dalyvavo realybės šou „2 barai“, sėkmę mėgino ir projekte „Didysis šou burbulas“ bei „Muzikinė kaukė“. Neseniai dainininkai save išbandė ir vedėjų vaidmenyje, kuomet stojo prie realybės šou „(Ne)viskas įskaičiuota“ vairo.

Lemtingą vestuvių dieną pora vienas kitam meilėje prisiekė viloje netoli Kauno. Čia pat vyko ir šventė, į kurią susirinko artimiausi poros giminaičiai, bičiuliai, kolegos. Svečių būryje buvo galima pamatyti ir ne vieną žinomą veidą: atlikėjus Radžį, Gabrielę Rutkauskienę-Vashą, Norbertą Liatkovskį, grupės „Žemaitukai“ narį Liną Vaitkevičių ir kt.

Vestuvių ceremonija buvo itin jautri. Kalbant apie bendro gyvenimo pradžią ašarų nesulaikė ne tik nuotaka, bet ir svečiai. Ašaras susirinkusieji braukė ir sveikindami jaunuosius.

Jaunavedžių meilės istorija prasidėjo Kaune, kai abu mokėsi tame pačiame universitete.

„LSU universitete mokėmės kineziterapiją. Buvome skirtingų kursų studentai, bet kartais susitikdavome, nes buvo bendrų pažįstamų mūsų grupėse. Pirmas mūsų pokalbis buvo ginčas, kas iš mūsų taps „Žalgirio“ komandos kineziterapeutu, vėliau sekė susirašinėjimai ir, galiausiai, užteko vieno lemtingo išėjimo į miestą, kad dabar dalintumėmės bendru gyvenimu bei būtumėme kartu ne tik jame, bet ir scenoje. Kartu esame 7-erius metus, atrodo, kad nemažai, bet tas laikas kartu tiesiog praskriejo“, – Delfi neslėpė jaunieji.

Pasiteiravus, ar greitai pavyko suprasti, kad šalia – tas vienintelis žmogus, Gabija ir Žygis ilgai nedvejojo.

„Kartu gyventi pradėjome beveik nuo pat draugystės pradžios ir pamatę, kad gyvename be pykčių, be skundų ir, svarbiausia, be pavydo, supratome, jog esame skirti vienas kitam. Mane pavergė Gabijos humoro jausmas ir nuoširdumas. Žinau ir tikiu, kad su ja mano gyvenimas bus linksmas bei kupinas netikėtumų. Gabija galiu pasitikėti visu 100 procentų, o sėkmingų santykių dėlionėje tai yra viena svarbiausių dalių“, – atviravo Ž. Petkus.

Viloje netoli Kauno susituokė atlikėjai „Zygga“ / DELFI nuotr.

„Labai greitai pajaučiau, kad tai – mano žmogus. Žmogus, kurio trūkumai manęs netrikdė, su kuriuo galėčiau nors ir sekančią dieną apsigyventi ir susituokti. Kaip jau Žygis minėjo, labai greitai ir apsigyvenome. Mane patraukė jo tvirta nuomonė, tai, kad nėra skystas, jog kaip ir aš nemėgsta perdėtos romantikos bei į daug ką žiūri su humoru. Ir dar tai, kad bet kokią nesąmonę man sugalvojus, jis pasiryš daryti kartu. Dėl to mūsų santykiuose neatsiranda rutinos, nes abu esame nutrūktgalviai“, – savo mylimajam antrino G. Radžiūnaitė.

Ne paslaptis, kad planuojant vestuves kyla iššūkių, su kuriais susidoroti ramiai pavyksta ne kiekvienai porai. Kaip sekėsi Gabijai ir Žygiui?

„Žinoma, kad iškilo visokių smulkmenų, bet jos kažkaip greitai išsisprendė. Už vestuvių planavimą atsakinga buvo Gabija, o jeigu reikėdavo patarimo ar pagalbos jai apsispręsti, tada jau klausdavo manęs. Man patikėta užduotis buvo išsirinkti sau kostiumą ir nebetrukdyti, – šypteli jaunikis. – Mūsų liudininkė yra ir dekoratorė, tad Gabija su ja užsivedusiomis akimis viską planavo, sprendė ir matau, kad kiekviena ta nervų ir prakaito sekundė tikrai atsipirko. Vestuvės neretai būna svajonių švente mergaitėms nuo pat vaikystės, kuomet jos įsivaizduoja, kaip tai turėtų atrodyti, o vyrukai jau prisitaiko, tad jeigu Gabija laiminga – laimingas ir aš.“

Tiek vestuvių ceremonija, tiek šventė iškelta „9 vėjai“ viloje. Pasirodo, tuoktis pirmadienį jaunieji sugalvojo ne be priežasties.

Viloje netoli Kauno susituokė atlikėjai „Zygga“ / DELFI nuotr.

„Norėjome, kad diena sutaptų su metais, o simboliškai ir rugpjūtis išėjo kaip begalybės ženklas. Jeigu kažkada pradėtumėme tikėti skaičių galia, o ir Žygiui būtų lengviau atsiminti, – šmaikštavo nuotaka. – Pamatę, kad 2022-08-22 data yra laisva, puolėme rezervuotis ir pradėjome planavimą. Pirmadienis gal ir nėra pati populiariausia diena, bet svečių tarpe – nemažai atlikėjų, tad norėjome išvengti neatvykimo galimybės, nes pas kai kuriuos datos jau būna užsakomos ir prieš dvejus metus.“

Šventėje vyrauja natūralios, gamtai artimos spalvos. Jaunieji, kurdami dekorą, rėmėsi „rustic“ tema.

„O šventės eiga pasirūpino mano geras bičiulis, vedėjas Mindaugas Rauktys. Kai susitikome su juo, Gabija iškart pasakė, kad dabar jau jai ramu dėl visko. Kreipti dėmesį šią dieną labiausiai norime į susirinkusius svečius. Nors tai ir mūsų šventė, norime su visais pabendrauti, pašokti, pasilinksminti, kad visiems ši diena būtų neužmirštama, o susitikę po jos, galėtumėme apie tai kalbėti su plačiomis šypsenomis“, – Delfi kalbėjo pora.

Po vestuvių keisis ne tik atlikėjų statusas, bet ir Gabijos pavardė. Nuo šiol Radžiūnaitę keičia Petkuvienė.

„Kadangi Lietuvoje vyriškos pavardės – Petkus – rinktis negalima, o Petkė ne kaip skambėtu jos dokumentuose, nusprendėme, kad Gabijos pavardė bus tokia, kaip ir mano mamos. Juokaujame, kad jeigu būčiau Dešimkus, tada Gabija tikrai butu Dešimkė, bet Petkė – tikrai per mažas balas Gabijai“, – šypsojosi Žygis.

Po vestuvių jaunavedžių laukia darbai, tačiau medaus mėnesis taip pat planuojamas.

„Po vestuvių turime dar nemažai koncertų, tad medaus mėnuo nusikels. Reikia tas vestuves „atidirbti“. Atlikėjai turi tokių mėnesių, kai koncertų būna žymiai mažiau, tad bandysime į tuos tarpus ir taikyti, bet čia jau tikriausiai bus žiemą. Kol kas pilnai užtenka ir plius 30 laipsnių Lietuvoje. Vesdami projektą „(Ne)viskas įskaičiuota“ įsimylėjome Tenerifę, tad nenustebtume, jeigu ten atsidurtumėme dar vienam menėsiukui“, – džiaugsmu spinduliavo pora.

Viloje netoli Kauno susituokė atlikėjai „Zygga“ / DELFI nuotr.

Žygio ir Gabijos sužadėtuvės įvyko ant projekto „Didysis šou burbulas“ scenos. Vyras neslėpė vos valdęs jaudulį ir pasakojo, kad su problemomis susidūrė ieškodamas žiedo – juk šou dalyviams tik kelis kartus per savaitę buvo galima naudotis mobiliaisiais telefonais. Na, o ryšio prireikdavo komunikuojant su šį sužadėtuvių atributą įsigyti padėjusiais artimaisiais. Vis dėlto ši ceremonija pavyko puikiai ir pora netrukus ėmė planuoti vestuves.

Laidoje „Nepatogūs klausimai“ pora anksčiau atviravo, kad jų vestuvių proga pasveikinti atvyks apie 60-70 žmonių.

„Neslėpsime, kad kai tampi žinomas, pinigų vestuvėms susitaupo. Visi nori padėti. Tačiau kokius 8 tūkst. tikrai išleisime. Neišvengsime to. Tai nebus įspūdingos vestuvės, bet jos bus labai linksmos. Mes – už lietuvišką šventę.

Na, žinote, kai per televiziją matai reportažą, kad į kažkieno vestuves ne sezono metu Mantas Petruškevičius veža sakuras, kurių viena kainuoja apie 25 tūkst… Aišku, gal ir ne mano kišenei, tačiau man to ir nereikia. Man svarbu, kad šalia būtų mano šeima ir draugai. Vis tiek reikia pripažinti, kad tai yra pinigų „ištaškymas“. Realiai tai yra eilinės išgertuvės, tik visi atvyksta gražiai apsirengę“, – svarstė Žygis.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA