G. Karaliūnaitė džiaugėsi, kad skrieja ne kiaušiniai, į sceną sugrįžo Minedas | Kas vyksta Kaune

G. Karaliūnaitė džiaugėsi, kad skrieja ne kiaušiniai, į sceną sugrįžo Minedas

delfi.lt 2022/08/21 13:25

Jau trečius metus Stakliškėse organizuojamas „PravalFestas“ sulaukė bene pusės tūkstančio festivaliautojų, kurie linksminosi skambant legendinių estrados žvaigždžių muzikai. Šeštadienį čia netrūko ne tik dainų, bet ir staigmenų. Scenoje pasirodė seniai girdėta grupė „Žentai“, Latvijos žvaigždė Lauris Reinikis, Gintarė Karaliūnaitė ir kiti. Renginį vainikavo Minedo numeris.

Šeštadienį, nuo 12 val. į Stakliškes, kuriose organizuojamas „PravalFestas“, pradėjo rinktis pirmieji jo dalyviai. Čia buvo galima pastebėti ryškiai pasipuošusias merginas ir festivalio stiliui pritaikytus vaikinų drabužių derinius.

Jaunimą pasitiko didelis plakatas su užrašu „PravalFestas. Aš nuoru šventę švęst“, šalia kurio suskubo įsiamžinti dalis festivaliautojų.

Įsikūrę palapinių miestelyje, artėjant vakarui, festivalio dalyviai traukė link scenos, kurioje renginio organizatoriai skelbė, kad pasirodys Lauris Reinikis, grupė „Žentai“, DJ Dalgis, „Tnn“, „Lietuvaičiai“, Ruslanas Kirilkinas, Gintarė Karaliūnaitė, Vytautas Akelaitis. Jau tradicija tapo ir staigmena – programoje neskelbiamo atlikėjo pasirodymas vidurnaktį.

„Šiais metais pirtį kurs net 8 atlikėjai. Jūsų laukia nepakartojamas vasaros renginys su iškiliausiais estrados atlikėjais, svetingu pasitikimu, beprotiškais žaidimais ir gera kompanija. Scenoje pasirodys gausis būrys atlikėjų“, – prieš festivalį rašė jo organizatoriai.

Sutemus „PravalFeste“ pasirodė pirmieji atlikėjai, kurie dalyviams dovanojo savo legendines dainas. Čia jas atliko ir Gintarė Karaliūnaitė, kuri vos pradėjusi dainuosi, sulaukė netikėto festivaliautojų siurprizo – į ją buvo pradėta mėtyti saldainius.

„Gerai, kad saldainius į mane mėtote, o ne kiaušinius“, – juokėsi atlikėja.

Vidurnaktį, kaip ir buvo žadėta, festivalio dalyviai sulaukė staigmenos – Minedo pasirodymo. Jo pabaigoje žinomas vyras pareiškė grįžtantis į sceną.

„Minedas grįžta į sceną ir tegul ši, paskutinė daina šiandien skamba garsiai, kad girdėtų mus ir Ukrainoje“, – sakė popmuzikos atlikėjas.

„Delfi“ primena, kad prieš festivalį jo organizatoriai įspėjo, kad įsigyti bilietai nebus grąžinami, į festivalio teritoriją griežtai draudžiama įsinešti alkoholį. Žadėta, kad jis taip bus konfiskuotas ir automobilių patikros metu, nuolat vyks tikrinimai teritorijoje.

Prieš dvejus metus organizuotas „PravalFestas“ tapo koronaviruso židiniu, todėl šiemet renginio organizatoriai teigė, kad į festivalį jo lankytojai galės patekti tik su galimybių pasu, jei tuo metu jis šalyje bus privalomas.

„Jei tuo laikotarpiu šalyje bus privalomas galimybių pasas (PGR, antigenų testai ar kitas dokumentas) renginiams, tuomet jis bus privalomas ir „PravalFeste“, – rašyta renginio pristatyme.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA