Tragiškas vakaras Kaune: per avariją žuvo motociklininkas | Kas vyksta Kaune

Tragiškas vakaras Kaune: per avariją žuvo motociklininkas

Motociklo avarija A. Juozapavičiaus pr. / Skaitytojo nuotr.

Ketvirtadienio vakaras Kaune paženklintas tragiška nelaime. Per automobilio ir motociklo susidūrimą žuvo dviratę transporto priemonę vairavęs jaunuolis.

„Vakar įvyko kraupi motociklo avarija. Apie 23.30 val. Įdomu, ar vyras liko gyvas. Ir labai įdomu, kodėl greitoji neskubėjo jo išvežti, kai įsikėlė jį į automobilį”, – penktadienio rytą informacija dalijosi skaitytojas. Vaizdais iš nelaimės vietos pasidalinta ir „Kas vyksta Kaune” grupėje.

Policijos departamento duomenimis, liepos 21 dieną apie 23.15 val. Kaune, A. Juozapavičiaus pr., automobilis „Toyota Prius”, vairuojamas 1991 metais gimusio vyro, sukdamas į kairę nepraleido ir susidūrė su priešinga kryptimi važiuojančiu motociklu „Suzuki VL 800″, kurį vairavo 2003 metais gimęs vyras.

Per eismo įvykį žuvo motociklo vairuotojas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 281 str. 5 d. – Kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimas.

Remiantis Baudžiamuoju kodeksu, tas, kas vairuodamas kelių transporto priemonę pažeidė kelių eismo saugumo ar transporto priemonės eksploatavimo taisykles, jeigu dėl to įvyko eismo įvykis, dėl kurio žuvo žmogus, baudžiamas laisvės atėmimu iki aštuonerių metų.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA