Kauno centre susidūrė motociklas ir „BMW”: du žmonės ligoninėje | Kas vyksta Kaune

Kauno centre susidūrė motociklas ir „BMW”: du žmonės ligoninėje nukentėjo motociklo vairuotojas ir keleivė

Sekmadienio vakaras Kauno centre paženklintas skaudžia nelaime. Karaliaus Mindaugo prospekte susidūrė motociklas ir lengvasis automobilis. Motociklo vairuotojas ir keleivė išgabenti į gydymo įstaigą.

„K. Mindaugo prospekte Kaune baisi avarija. Sunkiai sužeisti 2 motociklu važiavę žmonės, abu išvežti į reanimaciją”, – apie 2.41 nakties pranešė skaitytojas.

Tiesa, įvykio vietoje stabtelėjęs vyras sulaukė ir baudos. „Šitos foto man kainavo 60 eurų, nes pikta policijos pareigūnė skyrė maksimalią baudą”, – pridūrė jis.

Vaizdo įrašu iš nelaimės vietos vidurnaktį buvo pasidalinta ir „Kas vyksta Kaune” grupėje.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (Kauno apskr. VPK) duomenimis, eismo įvykis K. Mindaugo pr. įregistruotas sekmadienį apie 23.18 val. Nelaimės metu susidūrė „BMW” automobilis ir motociklas.

Pirminiais pareigūnų duomenimis, du eismo įvykio dalyviai išvežti į gydymo įstaigą.

Kauno miesto greitosios medicinos pagalbos stoties duomenimis, pavojaus nukentėjusiųjų gyvybei nėra. Anot budinčios medikės, 24 metų motociklo keleivei skaudėjo dubenį ir nugarą, 26 metų motociklo vairuotojas skundėsi sumušimais.

Papildyta 09.02 val.

Patikslintais Kauno apskr. VPK duomenimis, sekmadienio vakarą motociklas, vairuojamas vyro 1996 metais gimusio vyro, susidūrė su automobiliu „BMW”, vairuojamu vyro 2002 metais gimusio vyro. Motociklo vairuotojas ir keleivė (g. 1998 m.) dėl sužalojimų pristatyti į gydymo įstaigą, pavojaus gyvybei nėra. Abu vairuotojai buvo blaivūs. Policijos pareigūnai aiškinasi įvykio aplinkybes.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA