Į Kauno automobilių turgų ankstų rytą išsiruošęs vyras nustebo | Kas vyksta Kaune

Į Kauno automobilių turgų ankstų rytą išsiruošęs vyras nustebo atnaujinta

Asociatyvi/ R. Tenio nuotr.

Antradienio rytą, kaip teigia, į Kauno automobilių turgų atvykęs „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas gavo nustebti. Pasak vyro, aikštelė Taikos prospekte buvo tuščia, nors turgaus direktorius nurodė, kad prekyba vyksta, o pastaruoju metu yra net suintensyvėjusi.

„Labą rytą, kodėl mašinų turgus Taikos prospekte tuščias?“ – antradienį, kiek prieš 8 val., rašė „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas. Deja, aikštelės vyras neužfiksavo, tačiau tvirtino, kad ši visai tuščia.

Kauno automobilių turgų valdančios bendrovės „Varanas“ direktorius Valentinas Naujanis teigė nežinantis, kur žmogus nuvažiavo, bet patikino, kad turgus netuščias, visi dirba kaip įprastai.

„Pastaraisiais mėnesiais verslas sukasi šauniai, automobilius perka ukrainiečiai, gerokai pakėlę apyvartą. Jeigu ne ukrainiečiai, būtų blogai, o dabar einasi puikiai“, – sakė V. Naujanis, pažymėjęs, kad automobiliai vežami į Ukrainą, kur šiuo metu yra reikalingi.

Anot „Varano“ direktoriaus, turgus visąlaik išsilaikydavo iš transporto priemones perparduodančių atvykėlių. Kuo jų daugiau, tuo geresnis verslas, o lietuviai automobilius nelabai išperka.

Kaip skelbiama oficialiame portale, Kauno automobilių turgus yra didžiausias Europoje. Bendras jo plotas užima apie 200 tūkst. kv. m., teritorijoje veikia 30 automobilių aikštelių, kuriose kasdien eksponuojama keli tūkstančiai automobilių.

Atnaujinta 14.08 val.

Apie 13 val. kitas „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas pasidalijo nuotrauka, kurioje matyti užtvertas netoli Taikos prospekto esantis įvažiavimas į turgų, didelis asfaltuotas plotas stovi tuščias.

Kaunietis pridėjo, kad tuščios abi pusės. Vietiniai šneka čia iškilsiant prekybos centrą „Depo“ – apie tokius planus skelbta dar 2018-ųjų rudenį, tačiau statybos iki šiol nepajudėjo.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA