Pasiruošimas įspūdingam savaitgaliui Kaune įsibėgėja: vietomis bus draudžiamas eismas - Kas vyksta Kaune

Pasiruošimas įspūdingam savaitgaliui Kaune įsibėgėja: vietomis bus draudžiamas eismas

Lietuvos universiteto šimtmečio pristatymas
Lietuvos universiteto šimtmečio pristatymas

Dėl šį savaitgalį viešosiose vietose vyksiančių „Kaunas 2022 Europos kultūros sostinė” renginių, dalyje Kauno senamiesčio bus ribojamas transporto priemonių eismas, užsitvers ir Užnemunės gatvė.

Kai kuriose Kauno senamiesčio dalyse ir Užnemunės g. transporto priemonių eismas ribojamas jau nuo gegužės 12-osios, o ribojimai tęsis iki pat gegužės 22 dienos 21-24 val.

Nuo gegužės 19 d., ketvirtadienio, 16 val. eismas bus ribojamas visose Užnemunės g. eismo juostose, ribojimai truks iki gegužės 20 d. 1.00 val. Čia pat eismas visiškai bus draudžiamas ir nuo gegužės 21 d. 13.00 val. iki gegužės 22 d. 2.00 val.

Dėl uždarytos Užnemunės g. keisis priemiestinio viešojo transporto tvarkaraščiai. Minėtomis dienomis ir valandomis bus pakeistos priemiesčio autobusų 157-ojo, 165-ojo, 166-ojo ir 180-ojo (per Vytauto Didžiojo tiltą) maršrutų trasos.

Eismo ribojimai / „Kaunas 2022“ nuotr.

Miesto svečių ir gyventojų patogumui gegužės 20–22 d. Kaune bus organizuojami papildomi viešojo transporto maršrutai. Kokie autobusai ir troleibusai padės saugiai sugrįžti namo ar nuvažiuoti nuo vieno iki kito renginio, sužinosite apsilankę svetainėje www.stops.lt/kaunas/.

Iš Vilniaus atvykę svečiai, norintys pasidžiaugti vakare vykstančiais „Santakos“ renginiais, taip pat galės nesirūpinti parvykimu namo. Jų lauks specialūs maršrutai Kaunas–Vilnius, kurie iš Kultūros sostinės išvyks penktadienį 21.50 val., šeštadienį 23.40-55 val. ir sekmadienį 21.50 val.

„Kas vyksta Kaune” primena, kad Kaunas – Europos kultūros sostinė, jau ruošiasi svarbiausiam pavasario įvykiui – miesto gimtadieniui ir antrajai Šiuolaikinio mito trilogijos daliai „Santaka“. Gegužės 20-22 d. kultūra užlies visą miestą, o kauniečių ir miesto svečių lauks daugiau nei pusšimtis nepamirštamų renginių.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA