Tiesiogiai iš Nepriklausomybės aikštės: į Kauną sugrįžta džiazo garsai | Kas vyksta Kaune

Tiesiogiai iš Nepriklausomybės aikštės: į Kauną sugrįžta džiazo garsai transliacijos vaizdo įrašas

Penktadienio vakarą miestą užlies džiazas – sugrįžta 32-ą kartą rengiamas festivalis „Kaunas Jazz“. Renginio veteranų ir trimito virtuozo iš JAV koncertą stebėti tiesiogiai kviečiame portale „Kas vyksta Kaune“.

Tiesioginė transliacija prasidės 19.30 val., o nemokamą koncertą Nepriklausomybės aikštėje, prie soboro, atidarys Kauno bigbendas (vyr. dirigentas Jievaras Jasinskis). Per trisdešimt metų tapo nepriklausomos Lietuvos džiazo raidos liudininku, dalyviu ir kūrėju.

21 val. pasirodys iš Jungtinių Amerikos Valstijų kilęs, šiuo metu Amsterdame gyvenantis multiinstrumentalistas Philip Lassiter. Sceną su pasaulinio garso atlikėjais dalijęsis ir trimito partijas jiems aranžavęs džiazmenas dūdą pūtė garsiausiuose pasaulio festivaliuose.

Iš šios trimito žvaigždės galima tikėtis šokiams tinkamo ir pozityvą spinduliuojančio fankelio su gospel, soul, salsos ir džiazo elementais.

„Kaunas Jazz“ koncertą iš Nepriklausomybės aikštės nuo 19.30 val. stebėkite „Kas vyksta Kaune“ portale ir „Facebook“ puslapyje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA