„Barboros” mikroautobuso vagišius toli nenuvažiavo: girtas padarė avariją | Kas vyksta Kaune

„Barboros” mikroautobuso vagišius toli nenuvažiavo: girtas padarė avariją

„Barbora“ mikroautobuso avarija / Skaitytojo nuotr.

Antrąją Velykų dieną Kaune, Kalniečių ir Kampo gatvių sankryžoje, po smarkaus susidūrimo, pažiro transporto priemonių detalės. Eismo įvykio metu sumaitotas „VW Golf” automobilis bei elektroninei maisto ir kasdienių prekių parduotuvei „Barbora” priklausantis mikroautobusas. Kaip aiškėja, įmonės mikroautobusas buvo galimai pavogtas, o jį vairavo neblaivus ne „Barboros” darbuotojas.

Eismo įvykio liudininkų užfiksuotuose nuotraukose matyti, kad avarijoje dalyvavo dvi transporto priemonės – „VW Golf” ir „Barbora” įmonei priklausantis mikroautobusas „Renault Master”. Apie nelaimę kauniečiai pranešė antrą Velykų dieną, apie 22 val. vakaro.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune” komentavo Kauno apskrities vyriausioji policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Odeta Vaitkevičienė, pranešimas apie eismo įvykį Kampo ir Kalniečių gatvių sankryžoje buvo gautas pirmadienį apie 18.14 val.

Policijos atstovės teigimu, nuvykus į įvykio vietą paaiškėjo, kad susidūrė mikroautobusas „Renault Master”, kurį vairavo 1994 metais gimęs vyras, ir automobilis „VW Golf”, kurį vairavo 1996 metais gimusi moteris.

„Renault Master” vairuotojui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,06 prom.

Anot elektroninės maisto ir kasdienių prekių parduotuvės „Barbora” komunikacijos vadovės Jurgitos Gižaitės-Tulabienės, nors eismo įvykyje dalyvavo įmonei priklausantis mikroautobusas, jį vairavo ne „Barboros” darbuotojas.

„Kol kas galime patvirtinti, kad „Barboros” automobilis buvo nuvarytas ir į eismo įvykį pateko vairuojamas ne įmonės darbuotojo. Daugiau detalių šiuo metu pateikti negalime, nes policija tiria įvykio aplinkybes. Eismo įvykis įvyko netoli surinkimo centro”, – naujienų portalui „Kas vyksta Kaune” komentavo J. Gižaitė-Tulabienė.

O. Vaitkevičienės duomenimis, šiuo metu vyksta ikiteisminis tyrimas dėl mikroautobuso vagystės.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA