Akiplėšiškas incidentas Laisvės alėjoje: turintiems informacijos žada atsilyginti | Kas vyksta Kaune

Akiplėšiškas incidentas Laisvės alėjoje: turintiems informacijos žada atsilyginti

Skaitytojos nuotr.

Šeštadienį „Kas vyksta Kaune“ pasiekė moters pagalbos šauksmas. Kaunietė pasakoja, kad vidury baltos dienos ją bandyta apiplėšti. Rankinės pačiupti nepavyko, bet esą sudužo joje buvę daiktai, moteris užgauta.

Kaip nurodė su redakcija susisiekusi moteris, incidentas įvyko šeštadienį, apie 11.30 val., ties Laisvės alėjos 76-u pastatu. Du ratuoti jaunuoliai, anot skaitytojos, bandė nuo peties nukabinti rankinę, dėl to buvo išnarinta ranka, sudužo rankinėje buvę pirkiniai.

„Mes su sūnumi išėjome pasivaikščioti į miestą ir va… Sūnus atsipirko išgąsčiu, jis ėjo kitoje pusėje“, – pasakojo kaunietė, patikinusi, kad policijoje parašė pareiškimą ir apie 13 val. buvo pakeliui į ligoninės priimamąjį.

Skaitytoja netrukus pridėjo, kad priėmime jai peršviesta ranka, nustatytas nestiprus raiščių patempimas.

„Jaunuolius prieš pat įvykį atsitiktinai nufilmavo praeivė moteris. Manau, kad nepilnamečiai, bet su jais vaikšto pilnametis juodai apsirengęs, tamsaus gymio vyras“, – nusakė nukentėjusioji.

Jos manymu, nukabinę rankines, jaunuoliai viską perduoda minėtam vyrui, pareigūnai moteriai tai įvardijo kaip dažną nusikaltimo schemą. Už bet kokią vertingą informaciją nustatant chuliganus kaunietė žada atsilyginti, ką nors žinančius prašo susisiekti telefonu 8 676 20645.

Tiesa, Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas „Kas vyksta Kaune“ apie 15 val. nurodė kol kas negalintis patvirtinti, kad Laisvės alėjoje užfiksuotas toks įvykis. Jeigu nukentėjusioji kreipėsi į gydymo įstaigą, policija taip pat gautų žinią iš medikų ir tokiu atveju jos jau esą ieškotų bei aplinkybes tikslintų patys pareigūnai.

„Su policija kontaktavome per 112, sakė apie nusikaltimą užpildyti prašymą, visą medžiagą, kurią turėjome, nusiuntėme į epolicija.lt. Laukiame, kol susisieks pareigūnas, pirmadienį vyksime į komisariatą patikslinti aplinkybių“, – pridūrė moteris.

Primename, kad jaunieji nusikaltėliai itin suaktyvėję buvo pernai rudenį. Tuo metu vagišių taikiniu tapo vaistinės Laisvės alėjoje ir parduotuvės Šilainiuose. Daugiau apie įžūlius vagysčių metodus skaitykite čia.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA