Kaunietis pasibaisėjo: rūsys pilnas vandens, o meistrai tvarkyti nesiima | Kas vyksta Kaune

Kaunietis pasibaisėjo: rūsys pilnas vandens, o meistrai tvarkyti nesiima papildyta „Mano būstas“ komentaru

Skaitytojo nuotr., „Kas vyksta Kaune“ montažas

Šeštadienį su portalu „Kas vyksta Kaune“ susisiekė vienas kaunietis, kurio tėvai pakliuvo į nepavydėtiną situaciją. Nuo trečiadienio namo rūsyje pradėjo veržtis vanduo, tačiau už namo tvarką atsakingos tarnybos atsisako imtis likvidavimo darbų.

Kaip pasakojo vyras, jo tėvų namo, esančio Partizanų g. 28, rūsyje nuo trečiadienio pradėjo sunktis vanduo. Kelis kartus pagalbą iš „Mano būstas“ bandę prisišaukti gyventojai galiausiai sulaukė meistrų vizito. Tačiau šie apžiūrėję vietą apsisuko ir išvažiavo, mat problema nepasirodė labai baisi.

„Galiausiai atvažiavo. Tačiau viską apžiūrėję atsisakė dirbti ir išvažiavo“, – pirmą ir paskutinį specialistų vizitą prisimena kaunietis.

Tačiau dėl užsikišusių vamzdžių rūsyje vanduo toliau kaupėsi. Pasak pašnekovo, nepadėjo ir pastarosios savaitės orai, kurie buvo gana lietingi. Nesulaukę pagalbos, žmonės problemą ėmėsi spręsti patys – kibirais bandė vandenį išsemti, tačiau ir tai nepadėjo.

„Bandėm patys vandenį išsemti kibirais, gal kokius 25 kibirus išnešėm, bet vandens lygis nepakito nė centimetro“, – pasakojo vyras.

Gyventojai dar kartą bandė kreiptis pagalbos, tik šį kartą tai vyko savaitgalį, bet ir vėl iš „Mano būstas“ atsakymas buvo neigiamas.

„Buvo sunku išlaikyti ramų toną, kada buvo bendraujama su atstovais, kurie kalbėjo lakoniškai ir atsisakė padėti. O galiausia gavome tokį avarinės tarnybos specialistės Larisos komentarą – palaukite pirmadienio. Su jumis susisieks“, – pokalbį prisimena kaunietis.

Skaitytojas nerimauja, kad rūsyje atsiradęs vanduo gali ne tik sukelti materialinės žalos, bet ir būti pavojingas gyvybei, mat vanduo yra susikaupęs vietose, kur yra elektros laidai. O tai gali pasibaigti trumpuoju jungimu.

„Pikčiausi tai, kad moki už paslaugą, bet jos negauni. Manau tokias problemas reikia spręsti viešumu“, – situaciją apibendrino skaitytojas.

Papildyta 15:08 val. „Mano būstas“ komunikacijos grupės vadovo Pauliaus Ugianskio komentaru

„Problema susidarė dėl to, jog lauko lietaus tinklai, priklausantys „Kauno vandenims“, dėl visą savaitę trukusio lietaus ir atlydžio nebespėja surinkti vandens ir šis suteka į namo rūsį. Apie susidariusią problemą kelis kartus jau informavome tinklų savininką – „Kauno vandenis“. Kai tik vanduo nuslūgs arba „Kauno vandenų“ specialistai sutvarkys problemą, nedelsiant organizuosime rūsio valymą“, – rašoma portalui pateiktame komentare.

Užklausą išsiuntėme ir „Kauno vandenims“. Gavę komentarą publikaciją papildysime.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA