Kauniečiui įgriso naujos „Maximos“ signalizacijos koncertai | Kas vyksta Kaune

Kauniečiui įgriso naujos „Maximos“ signalizacijos koncertai

Asociatyvi / „Maxima“ nuotr.

Į redakciją kreipėsi pasipiktinimo neslepiantis kaunietis, kuris jau ne pirmą kartą kenčia nesibaigiančius signalizacijos maršus Vilijampolėje. Anot vyro, jis dėl problemos net susisiekė su „Maximos“ vadovybe, bet situacija nepasikeitė.

„Beveik kiekvieną vakarą apie 22.30 val. pradeda kaukti signalizacija Plungės gatvėje esančioje „Maximoje“. Trukdo miegoti, o dabar dar ir apsirgęs esu, tai itin įkyriai trukdo ilsėtis“, – apie problemą pranešė kaunietis.

„Jau trūko kantrybė, nes pradžioje ignoravau, tačiau tada jau paskambinau į „Maximą“, o jie man sako, kad jie šitą problemą žino. Jie teigė, kad praneš vadovybei, kad susitvarkys šitas problemas, bet va vakar vėl kaukė, užvakar irgi. Tai nėra mano problema, jie turi susitvarkyti, nes visas rajonas miegot negali“, – penktadienį piktinosi vyras.

„Aš dabar sirgau, šiaip ne taip su didžiule temperatūra pavyko užmigt ir vėl kaukt pradėjo, kokias 2-3 valandas kaukė. Ir gulėjau ir negalėjau užmigt, kas kelias minutes prabudinėjau“, – padoriai ilsėtis neleidžiančią problemą pabrėžė jis.

„Visad kaukia panašiu metu, kaip suprantu, tai darbuotojai baigia pamainą, nes iki 22 val. dirba parduotuvė, jie ten susitvarko per pusvalandį ir užrakindami greičiausiai blogai kodą signalizacijos įveda, nes visada maždaug 22.30 val. ir kaukia. Bet tai nėra mano problema, jie turėtų ten susitvarkyt su tokiu elgesiu, nes tikrai ne man vienam trukdo“, – apie galimą problemos židinį kalbėjo kaunietis.

„Beveik 90 proc. esu tikras, kad ir šiandien kauks ta signalizacija. Aš bandžiau su jais gražiai kalbėt, bet panašu, kad neveikia, reikia juos sugėdinti, nes pastoviai netvarka. Ne pirmas ir ne dešimtas kartas kaip kaukia ta signalizacija“, – įsisenėjusią problemą pasakojo skaitytojas.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune” komentavo „Maximos” Komunikacijos ir įvaizdžio departamento direktorė Ernesta Dapkienė, signalizacija kaskart operatyviai išjungiama, ateityje planuojami ir pokyčiai.

„Plungės gatvėje esančioje parduotuvėje Kaune kelis kartus iš tiesų buvo suveikusi signalizacija, tačiau darbuotojams gavus apie tai informaciją ji būdavo operatyviai išjungiama. Atsiprašome gyventojų dėl šių nepatogumų. Signalizacijos įsijungimo priežastis – suveikusi vadinamoji oro užuolaida, kuri užkerta kelią šalto oro patekimui į patalpą. Svarstome galimybę perkelti daviklius ir taip išvengti tokių situacijų. Dar kartą atsiprašome gyventojų”, – teigė E. Dapkienė.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA