Kauno kolegijos Verslo fakultetas nuotaikingai subūrė visų laikų absolventus | Kas vyksta Kaune

Kauno kolegijos Verslo fakultetas nuotaikingai subūrė visų laikų absolventus

Kauno kolegijos VF dūzgės / Organizatorių nuotr.

Lapkričio 18 dieną didžiausioje Baltijos šalyse Kauno „Žalgirio“ arenoje susibūrė visų laikų Kauno kolegijos Verslo fakulteto (buvusio Ekonomikos ir teisės fakulteto, Verslo vadybos fakulteto, Vadybos ir ekonomikos fakulteto) absolventai. Renginys „Verslo fakulteto grupiokų dūzgės“ nepaliko abejingų ir aktyvioje bei smagioje bendrystės atmosferoje įkūnijo savo pavadinimą – kvietė bendrauti neformaliai.

„Svarbiausia šiandien, kad jūs esate čia, paskyrę savo laiką ne kam kitam, bet susitikimui su draugais ir savo Alma mater. Šis renginys – skirtas ne ilgoms kalboms, bet mūsų bendravimui, pasidalinimams ir linksmam laiko pabuvimui“, – susirinkusius alumnus sveikino Verslo fakulteto dekanė Dalia Ilevičienė.

„Turbūt geriausi prisiminimai išlieka apie tuos žmones, su kuriais jums teko kažką kurti, su kuriais teko kovoti, su kuriais teko laimėti ir kuriais gali visada pasitikėti. Čia kaip tik šalia ir stovi visi tie žmonės, kurie ir leido susikurti Kauno kolegijai“, – renginio pradžioje, visų laikų Verslo fakulteto dekanus sveikino Kauno kolegijos direktoriaus pavaduotojas dr. Mindaugas Misiūnas.

Renginio dieną direktoriaus pavaduotojas neslėpė džiaugsmo matydamas skirtingas alumnų kartas: „Stebėdami jus čia, prisimename tas malonias akimirkas, nuotykius, bėdas bei pergales, nes jūsų dėka Kauno kolegija tapo tokia, kokia yra šiandien – pripažinta, tarptautinė, stipri, populiari, daugiausia Kauno mieste studentų sulaukianti aukštoji mokykla.“

Pirmosios laidos Kauno kolegijos absolventas, farmacijos ir medicininių produktų kūrimu bei platinimu užsiimančios įmonės „Jorinis“ savininkas Andrius Neniškis džiaugėsi aukštosios mokyklos pažangumu ir diskusijomis laisvu formatu. „Šiandien Kauno kolegija pažengusi bent puse šviesmečio, bet be geros vadybos, be gerų žinių to nebūtų buvę“, – sakė absolventas.

Kolegijos Verslo fakultete studijavęs atlikėjas Andrius Aleknavičius (Alekna) dalinosi pamąstymais apie savo paties kelią. „Mes visada kalbame, kad gyvenime yra labai svarbi kelionė, nes įgytos žinios, dėstytojo ir studento ryšys, įgūdžiai ir praktika pakeis gyvenimą tam tikra linkme, ir nors nebūtinai dirbsi pagal įgytą specialybę, bet būsi dėkingas tiems žmonėms, kurie tau vienaip ar kitaip parodė kelią, davė patarimą“, – atviravo A. Aleknavičius.

Esmine renginio akimirka tapo partnerių UAB „Grant Thornton Baltic“ alumnų fondo atidarymas. Dūzgių metu nutarta Verslo fakulteto alumnų bendruomenę sustiprinti, įsteigiant oficialų simbolį, jungsiantį esamas ir būsimas absolventų kartas. Renginio organizatoriai prisiminti nostalgiškus laikus kvietė įsimintiniausių istorijų pasakojimais, o dalintis jomis skatino prie renginio įgyvendinimo prisidėjusių rėmėjų įsteigtos dovanos. Renginį palydėjo muzikinė, tikrą „smagį“ grojančios išskirtinės grupės „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ programa.

Nuo Kauno kolegijos įsikūrimo pradžios studijas Verslo fakultete baigė daugiau kaip 10 tūkst. įvairių sričių absolventų – ambicingų, žingeidžių, kūrybiškų ir atkaklių asmenybių. Kasmet fakultete tęsiama tradicija suburti buvusius studentus.

Alumnas šio fakulteto bendruomenei reiškia tiltą ilgalaikei draugystei ir abipusiam ryšiui palaikyti – sudaromos sąlygos tobulinti kompetencijas kolegijos organizuojamuose renginiuose, padedant atrasti save naujose akademinėse bei projektinėse veiklose ir kviečiant aktyviai dalintis gerąja patirtimi su rinkos naujokais.

Kauno kolegijos Verslo fakultetas – vienas didžiausių verslo ir vadybos rengimo centrų, vienijantis apie 130 dėstytojų ir 1400 studentų. Studijas kasmet užbaigia apie 500 darbo rinkai pasiruošusių specialistų.

Renginio dieną pasirūpinta dalyvių saugumu – taikyti visi galiojantys valstybės lygio ekstremaliosios situacijos valstybės operacijų vadovo reikalavimai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA