Prie vaikų darželio Eiguliuose vyras aistrą tenkino dvi dienas paeiliui | Kas vyksta Kaune

Prie vaikų darželio Eiguliuose vyras aistrą tenkino dvi dienas paeiliui

„Kas vyksta Kaune“ ketvirtadienį pasiekusiame vaizdo įraše užfiksuota gyvuliškoji žmogaus prigimtis, kurios demonstravimas turėtų patuštinti vyro piniginę. Medžiaga pasidalinusį skaitytoją šokiravo, kad kelnes asmuo nusimetė daugiabučių apsupty, šalia vaikų darželio, o laikas buvo ne toks ir vėlyvas.

„Eigulių seniūnijoje prieš pat darželį aptiktas vyras, tenkinantis savo aistras. Liepus užsidėti kelnes nereagavo, kaimynai pastebi, kad šis vyras prie vaikų darželio aistrą tenkina jau antra diena.

Buvo iškviesta policija, atvykus dviem ekipažams asmuo sulaikytas, tuo pačiu apžiūrėtas medikų ir išvežtas. Žmonėms ties P. Plechavičiaus ir S. Žukausko gatvėmis esančiais daugiabučiais reiktų pasisaugoti“, – įspėjo kaunietis.

Skaitytojas pasidalijo vaizdo įrašais, kuriuose tas pats asmuo apsinuoginęs užfiksuotas dvi dienas iš eilės, tik pirmąkart pareigūnai jo esą nerado. Kaimynų teigimu, onanizmo aktai su ekshibicionizmo elementais vykdyti darželio teritorijoje.

Kaip patikslino kaunietis, veiksmas įamžintas netoli S. Žukausko gatvės 14-o namo, o minima ikimokyklinio ugdymo įstaiga – lopšelis-darželis „Mažylis“. Greitoji pagalba bei policija incidento vietoje trečiadienio vakarą esą buvo ilgai, maždaug 17.20-19 val.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vyriausioji specialistė Gintarė Žulytė naujienų portalui patvirtino, kad trečiadienį, apie 17 val., gautas pranešimas apie S. Žukausko gatvės kieme vaikštantį galimai neblaivų vyrą, kuris trikdo viešąją tvarką.

Pareigūnams nuvykus į nurodytą vietą, rastas 1978 m. gimęs vyras, kurį patikrinus alkotesteriu, nustatyta, kad asmuo nėra išgėręs.

Už nedidelį viešosios tvarkos pažeidimą vyrui surašytas administracinio nusižengimo protokolas pagal LR ANK 481 str. 1 d. Už tai gresia piniginė bauda nuo 30 iki 140 eurų.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA