Gatvių legenda tapęs „M5 5UKA“ ieško naujo savininko | Kas vyksta Kaune

Gatvių legenda tapęs „M5 5UKA“ ieško naujo savininko

Kauno gatvių siaubas M 5UKA / Stop kadro nuotr.

Ko gero geriausiai Kaune žinomas 5 serijos „BMW“ ieško naujo savininko – internete buvo patalpintas skelbimas, siūlantis įsigyti šią gatvių „legendą“

Kaip „Facebook“ grupėje „Viskas apie automobilius“ nurodė automobilio savininkas ir ko gero garsiausias Kauno kelių erelis, už šį BMW E39 jis prašo 2000 eurų.

„4.4l 210kw, sudėta nebloga muzikos aparatūra. Su numeriais. Aplenkia greičiausias mentų mašinas. Kėbulo defektai – nuo metų nusilupęs plastic dip, ir porą vietų įlenktų. O šiaip viskas dirba tvarkingai, važiuoklė perrinkta – važiuoja tiesiai kaip kulka. Nauji galiniai stabdžiu diskai (keisti prieš 200km)“, – parduodamą automobilį apibūdino savininkas.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad šis 5 serijos BMW pagarsėjo 2016 metais, kada Kauno centre pareigūnų nurodymams sustoti nepaklusęs vairuotojas spruko link savo namų. Tuomet prie savininko namų rastas automobilis nutemptas į policijos saugomų automobilių aikštelę.

Antras istorijos skyrius buvo parašytas šių metų rugsėjo 20 dieną. Neveronyse skaitytojai nufilmavo, kaip tas pats automobilis skuodžia nuo nežymėto policijos „Audi A6“ ekipažo. Nors tą dieną kelių ereliui pasprukti pavyko, praėjus parai pareigūnai „lenktynininką“ pričiupo ir išrašė šūsnį protokolų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA