Skaudus susidūrimas Savanorių prospekte: motociklas nuskriejo už šviesoforo | Kas vyksta Kaune

Skaudus susidūrimas Savanorių prospekte: motociklas nuskriejo už šviesoforo atnaujinta

Ketvirtadienio vakarą nelaimė įvyko Savanorių prospekte, ties Kalniečių parku. Pirminiais duomenimis, čia į automobilį įsirėžus motociklui, buvo sužalotas pastarojo vairuotojas. Avarijos vietoje vis dar dirba policijos pareigūnai.

Kaip apie 19.40 val. užfiksavo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas, transporto priemonės susidūrė Savanorių prospekte, reguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje ties restoranu „PJazz“.

Vaizdo įraše matyti į stulpą atsitrenkęs „Audi“ automobilis, tolėliau guli motociklas, kurio vairuotojas, anot vyro, išvežtas greitosios. Skaitytojas įvykio vietoje sužinojo, kad motociklininkas galėjo viršyti greitį.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas portalui nurodė, kad pranešimas apie avariją Savanorių prospekte registruotas 19.01 val. Nelaimės metu sužalotas vyras, duomenų apie vairuotojų blaivumą pašnekovas pateikti dar negalėjo.

Tuo metu Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties pamainos vyresnioji gydytoja patikslino, kad sužalotas motociklininkas išvežtas į Kauno klinikas. Pirminiais duomenimis, dviratės transporto priemonės vairuotojas rėžėsi į automobilio galą.

Atnaujinta 21.21 val.

Su portalu susisiekė nukentėjusiojo mama prisistačiusi moteris, kurios teigimu, nelaimės aplinkybės buvo iš esmės kitokios: automobilis važiavo už motorolerio ir parbloškė dviratės transporto priemonės vairuotoją.

Moteris pridėjo, kad techniškai neįmanoma šiam motoroleriui judėti didesniu greičiu kaip 50 km/val., tad greitis viršytas būti negalėjo. Nukentėjusiojo artimosios žiniomis, automobilio vairuotojas naudojosi mobiliuoju telefonu.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA