Šilainiai skęsta fekalijų smarvėje: kvėpuoti neįmanoma iki pykinimo | Kas vyksta Kaune

Šilainiai skęsta fekalijų smarvėje: kvėpuoti neįmanoma iki pykinimo

Asociatyvi / „Kas vyksta Kaune“ nuotr.

Pirmadienio vakarą „Kas vyksta Kaune“ redakciją užtvindė gyventojų pranešimai apie nosį riečiantį kvapelį Šilainiuose. Anot gyventojų, jau kurį laiką mikrorajone tvyro siaubinga smarvė, neįmanoma atidaryti langų. Dvoko šaltinio kol kas nustatyti nepavyko.

„Šilainiai skęsta fekalijų kvape, turbūt, kažkokia avarija“, – šiandien, apie 21 val., rašė portalo skaitytojas. Panašūs pranešimai netrukus pradėjo plaukti vienas po kito.

Pasak žmonių, neįmanoma praverti langų, mat iš lauko veržiasi tokia smarvė, kad sunku kvėpuoti, esą net pykina. Skaitytojų teigimu, dvokas sklinda iš Marvelės pusės.

Gyventojai būstų prasivėdinti negali net 10 daugiabučių aukšte. Dvokas jau apie porą valandų jaučiamas Baltų prospekte netoli Jono Pauliaus II gimnazijos, taip pat Kuršių, Jotvingių, Šarkuvos gatvėse.

Anot kauniečių, fekalijomis smirda ir Dainavoje, Vilijampolėje, net lauke išbūti sunku. Toks pat aitrus kvapas Šilainius esą košė ir vakar.

„Kas vyksta Kaune“ susisiekus su „Kauno vandenų“ avarine tarnyba, dispečeris neturėjo jokių duomenų apie įvykusią didelę avariją. Jei kas smarkaus nutiktų, pašnekovo teigimu, gyventojai būtų kaip kelrodė žvaigždė.

Kvapo šaltinio nurodyti negalėjo ir „Kauno švaros“ avarinė tarnyba – dispečerė apie smarvę pirmą kartą išgirdo iš „Kas vyksta Kaune“ ir pridėjo, kad bendrovė iš esmės registruoja tik pavojingas duobes.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA