Kauniečiai užfiksavo dangų uždengiančius grėsmingus audros debesis | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai užfiksavo dangų uždengiančius grėsmingus audros debesis

Trečiadienio vakarą virš Kauno užslinkę škvalo debesys Jonines apvertė aukštyn kojom. „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai dalijasi gamtos stichijos siautuliu iš įvairių miesto vietų.

Didžiulius juodus debesis kauniečiai šiandien, apie 22 val., užfiksavo iš Vilijampolės, Nemuno salos, Šlienavos ir kitų miesto bei rajono vietų. Saloje turėjęs vykti „Rondo“ koncertas buvo atšauktas nespėjus sugroti nė vieno kūrinio.

Apie atslenkančią audrą buvo pranešta dar trečiadienio rytą. Sinoptikai prognozavo, kad ši diena bus audringiausia per visą savaitę. Nors diena buvo šilta ir saulėta, žaibai po saulėlydžio parodė savo elektrinius nagus.

Lietuvos hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, birželio 23-os naktį vietomis, didesnė tikimybė vakariniuose rajonuose, trumpas lietus, perkūnija. Vėjas silpnas, vakariniuose rajonuose vakarinių krypčių, 6–11 m/s, per perkūniją kai kur gūsiai 15 m/s. Žemiausia temperatūra 16–21 laipsniai šilumos.

Birželio 23-os dieną daug kur trumpi lietūs su perkūnija. Kai kur lis smarkiai, iškris kruša. Vėjas pietryčių, pietų, pereinantis į pietvakarių, vakarų, 6–11 m/s, per perkūniją vietomis gūsiai 15–20 m/s. Aukščiausia temperatūra 28–33, vakariniame šalies pakraštyje 23–25 laipsniai šilumos.

Birželio 24-os naktį daug kur, dieną vietomis trumpi lietūs, perkūnija. Vėjas besikeičiančios krypties, 5–10 m/s. Temperatūra naktį 16–21, dieną 25–30, vakariniame pakraštyje 22–24 laipsniai šilumos.

Birželio 25-os naktį vietomis, dieną daug kur trumpi lietūs, perkūnija. Naktį kai kur rūkas. Vėjas nepastovios krypties, 4–9 m/s. Temperatūra naktį 14–19, dieną 24–29 laipsniai šilumos.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA