Neįtikėtinas Kauno gimtadienio pasirodymas: ankstyvo ryto DJ muzikos valanda nuo vienos aukščiausių Kauno centro vietų | Kas vyksta Kaune

Neįtikėtinas Kauno gimtadienio pasirodymas: ankstyvo ryto DJ muzikos valanda nuo vienos aukščiausių Kauno centro vietų transliacijos įrašas

Portalas „Kas vyksta Kaune“ kartu su Kauno miesto savivaldybe ankstyvą šeštadienio rytą, nuo 7:00 val. kviečia stebėti Kauno miesto dienų šventės pradžią kartu su Šarūnu Šimaičiu, aka Less Feeling, kuris parengė išskirtinę muzikinę valandą Vienybės aikštėje nuo vieno iš aukščiausių Kauno pastatų.

Ši neatpažįstamai pasikeitusi Kauno erdvė su kiekviena diena tampa vis gyvesnė. Tai jau nebe ta vieta, pro kurią buvo patogu praeiti – dabar čia norisi pabūti, leisti laisvalaikį su draugais, šeimos nariais, o gal net pasitaškyti čia esančiuose fontanuose. Na, turbūt ir patys viską žinote.
Jau netrukus pasirodys oro balionai, kurie dėl prastų oro sąlygų negali kilti virš Kauno, o nuo aukščiausio aikštės pastato stogo savo pasirodymą pradės Š.Šimaitis. Itin ankstyvą šventinį rytą vienas iš elektroninės muzikos kultūros puoselėtojų Kaune, dovanoja ypatingą muzikos valandą visiems kauniečiams.

Kaip pats Šarūnas sako, dar prieš daugiau nei dešimt metų atsikraustęs į šį miestą, tada dar gana pilką ir ne tokį modernų, neįsimylėjo jo iš pirmo žvilgsnio. Kauną teko po truputį prisijaukinti, kaip, kad parašyta Kauno mitinio žvėries knygoje.

Pasak, Šarūno: „Meilė Kaunui augo vis atrandant naujas vietas ir kartu su jomis – naujus žmones.“

Jis pripažįsta, net nepastebėjęs, kaip kartu su miestu pradėjo augti ir pats, kada tiksliai Kaunas jam tapo tikrais namais.

Na o dabar, kviečiame pasigarsinti savo medijas ir švęsti Kauno gimtadienį su trenksmu. Nesvarbu, kur esate, gera nuotaika garantuota! Taip, kad vienas, du, trys ir varom šokt!

Visą informaciją ir tiesiogines transliacijas šventinį šeštadienį galėsite sekti portale „Kas vyksta Kaune“, spausdami šią nuorodą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA