Gimtadienio šventė įsibėgėja: Kauno fortepijoninio trio pasirodymas tiesiogiai | Kas vyksta Kaune

Gimtadienio šventė įsibėgėja: Kauno fortepijoninio trio pasirodymas tiesiogiai transliacijos įrašas

613-ąjį gimtadienį švenčiantis Kaunas miestiečius ir miesto svečius stebina nuo pat ankstaus ryto. Pažadinęs iš oro baliono, pakvietęs į ne vieną muziejų, šįkart dovanoja Kauno fortepijoninio trio pasirodymą.

Apie 14 val. dėl permainingų oro sąlygų, iš Kauno filharmonijos suskambės fortepijoninio trio. Atlikėjai: Lina Krėpštaitė (fortepijonas), Indrė Andruškevičiūtė (smuikas), Asta Krištaponienė (violončelė) ir Giedrius Prunskus (baritonas). Renginys vyks Vytauto Didžiojo paminklo prieigose Laisvės al.

„Kas vyksta Kaune” primena, kad gimtadienio šventė tęsis visą šeštadienį. Visą diena skirtinguose miesto rajonuose kauniečius džiugins gyvo garso melodijos ir pusšimčio skirtingų instrumentų kuriami garsai.

Taip pat miestas kviečia tiek kauniečius, tiek šventės svečius apsilankyti Rotušės (Rotušės a. 15), Pilies (Pilies g. 17), Tautinės muzikos (L. Zamenhofo g. 12), Miko ir Kipro Petrauskų (K. Petrausko g. 31) bei Juozo Gruodžio (Salako g. 18) Kauno miesto muziejų skyriuose. Lankytojų skaičius ribojamas. Įėjimas – be išankstinės registracijos, „gyvos eilės“ principu.

Išsami šventės renginių programa čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA