Į Taikos prospektą vėl sugužės kelininkai: imasi naujos atkarpos asfaltavimo | Kas vyksta Kaune

Į Taikos prospektą vėl sugužės kelininkai: imasi naujos atkarpos asfaltavimo darbai prasidės penktadienį

Asociatyvi / Kauno miesto savivaldybės nuotr.

Kelininkams sugrįžus į gatves, artimiausiomis savaitėmis vairuotojai raginami atkreipti dėmesį į tęsiamus asfalto dangos klojimo darbus Taikos prospekte. Nuo penktadienio iki vasaros pradžios planuojamas gatvės asfaltavimas atkarpoje nuo Savanorių prospekto iki Studentų gatvės.

Jeigu nesutrukdys oro sąlygos, gegužės 21 d. Taikos pr. nuo Savanorių pr. iki Studentų g. bus asfaltuojama dešinės pusės pirma eismo juosta, o gegužės 26 d. – antra ir trečia juostos.

Gegužės 27 d. darbai persikels į kitą kelio pusę – planuojama asfaltą kloti atkarpos nuo Studentų g. iki Savanorių pr. pirmoje juostoje. Gegužės 28 d. ruošiamasi asfaltuoti likusias dvi juostas, nurodoma Kauno miesto savivaldybės pranešime spaudai.

„Vairuotojams svarbu nepamiršti, kad asfaltuojamos prospekto dalys bus atitvertos, todėl būtina atkreipti dėmesį į laikinus kelio ženklus. Jeigu darbai vyks pirmoje eismo juostoje, važiuoti bus galima tik antra ir trečia juostomis, ir atvirkščiai“, – sakė Kauno savivaldybės Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas Martynas Matusevičius.

Be to, gegužės 21 d. nuo 12 iki 18 val. dėl vykdomų darbų bus uždarytas įvažiavimas į Taikos pr. sankirtoje su Basanavičiaus al. nuo Žemgulio g. pusės. Analogiškai šioje sankryžoje įvažiavimas į prospektą bus ribojamas gegužės 27 d. nuo 9 iki 18 val., tik šį kartą – nuo Savanorių pr. pusės.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA