Kaune liepsnojo „Ekonovus“ atliekų angaras | Kas vyksta Kaune

Kaune liepsnojo „Ekonovus“ atliekų angaras papildyta „Ekonovus" direktoriaus komentaru

Naktį iš ketvirtadienio į penktadienį pranešta apie Kaune atvira liepsna degantį pastatą. Ugniagesių duomenimis, užsiliepsnojo atliekų tvarkymo paslaugas teikiančios įmonės „Ekonovus“ angaras.

Apie 01.01 val. Bendrajame pagalbos centre skubios pagalbos tarnybų telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Kaune, Vandžiogalos plente, dega angaras.

Į įvykio vietą išsiųstos Kauno Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento pajėgos. Atvykus ugniagesiams, atvira liepsna degė UAB „Ekonovus” angaras.

Pastatas 50×40 m dydžio, metalinis ir apskardintas. Nuo pastato patraukti du autokrautuvai, sudegė ir apdegė angare esančios rūšiuojamos šiukšlės.

UAB „Ekonovus“ – viena iš didžiausių ir sparčiausiai augančių atliekų tvarkymo įmonių Lietuvoje. Įmonė teikia mišrių komunalinių atliekų, pakuočių atliekų, antrinių žaliavų, statybinių ir gamybinių atliekų tvarkymo, teritorijų priežiūros ir kitas paslaugas.

Papildyta 09.41 val.

Kaip komentavo atliekų tvarkymo bendrovės „Ekonovus” generalinis direktorius Romas Draskinis, nelaimės metu žmonės nenukentėjo.

„Naktį iš ketvirtadienio į penktadienį sulaukėme pranešimo apie mūsų bendrovei priklausančiame antrinių žaliavų rūšiavimo angare kilusį gaisrą. Laimei, jo metu žmonės nenukentėjo – sudegė angare buvusios atliekos bei įranga, taip pat apgadintas pats angaras.

Tikslūs nuostoliai kol kas yra nustatinėjami. Šiuo metu pradėtas tyrimas gaisro priežasčiai nustatyti, todėl esame pasiruošę bendradarbiauti su atsakingomis institucijomis, suteikiant jiems visą reikalingą informaciją”, – teigė R. Draskinis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA